22.6 C
Pals
Divendres, 27 maig 2022
- Publicitat -

Més de 280 multes durant la Setmana Santa a Sant Feliu, Santa Cristina i Platja d’Aro

A Sant Feliu de Guíxols s'ha superat el centenar de sancions, a Castell-Platja d'Aro s'ha arribat a 148 i, a Santa Cristina d'Aro, s'han posat 38 multes

Pedro Ruiz Claveria
Pedro Ruiz Claveriahttps://contrastirigor.wordpress.com
Sóc de Calonge. Redactor a Ràdio Capital de l'Empordà.
[rt_reading_time label="Temps de lectura:" postfix="minuts" postfix_singular="minut"]
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

El balanç de les multes posades per part d’agents policials als municipis de la Vall d’Aro (Castell-Platja d’Aro, Santa Cristina d’Aro i Sant Feliu de Guíxols) degut a l’incompliment del confinament supera la xifra de 280. Des del dilluns i fins aquest diumenge, s’han intensificat els punts de control a aquestes localitats davant l’alerta que podien arribar persones amb segona residència.

Si ho desglossem, a Castell-Platja d’Aro s’han interposat 148, a Santa Cristina d’Aro 38 i a Sant Feliu de Guíxols s’ha superat el centenar, tal com informa Ràdio Platja d’Aro. De fet, a Castell-Platja d’Aro s’han aturat un total de 1.843 vehicles i 1.923 vianants.

D’altra banda, la Policia Local de Santa Cristina d’Aro va expressar la seva incredulitat per Twitter, ja que el passat dijous van aturar a dos nois de Reus que “venien a veure a un amic” de la localitat cristinenca.

Finalment, des de l’inici de l’estat d’alarma el 14 de març, la Policia de Castell-Platja d’Aro ha interposat 390 denúncies, aturant més de 5.600 vehicles en 533 controls. Les multes per incompliment de l’estat d’alarma oscil·len entre els 601 euros i els 30.000.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -