13.7 C
Pals
Dissabte, 2 març 2024
- Publicitat -

El Museu del Suro acull una exposició creada conjuntament per Elisava i la Fundació ICSuro

La col·laboració respon a un dels objectius fundacionals de l’ICSuro, que és el de formar i donar difusió sobre el suro

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

El Museu del Suro de Catalunya, situat a Palafrugell, presenta una exposició de dissenys i prototips de productes fets amb suro creada per Elisava i la Fundació Institut Català del Suro. La mostra “Elisava x ICSuro” ha estat feta per part de l’alumnat de 4t curs del Grau en Disseny i el Grau en Enginyeria de Disseny Industrial d’Elisava durant el curs 2020-2021.

L’exposició recull alguns dels millors dissenys i prototips sorgits en el marc de l’assignatura “Tecnologia de producte III”, que consistia a introduir-se i comprendre el disseny fent una reinterpretació d’una matèria primera. ICSuro va col·laborar aportant informació a l’alumnat sobre el suro i les seves possibilitats en el món del disseny. D’aquesta manera, la fundació va poder complir una de les seves bases: formar i donar difusió sobre el material.

Entre els projectes sorgits destaca “Planta’t” (Berta Abad, Laura Masdeu, Júlia Vera), que consisteix en uns discs de suro barrejat amb llavors per cultivar a casa, VIFTE (Hannah Adib, Marco Gesualdo, Helena Lehn), un producte portàtil per aïllar-se del soroll en entorns socials o La Surera (NilsKamming, Liam Kelly), una motxilla dissenyada per millorar el confort a l’espai urbà.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

La Bisbal plora la mort de Maria Dolors Figueras i Bruguera

Tot l’equip de Ràdio Capital ens sumem a les mostres de condol i enviem tot el suport a la periodista i col·laboradora del mitjà, Anna Salvadó, filla de la Dolors.
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -