14.3 C
Pals
Dijous, 23 maig 2024
- Publicitat -

Notícies positives

Supermatí - opinió
Notícies positives
Loading
/

Ens ha tocat viure en un món on la incertesa i el desànim col.lectiu sembla que són els protagonistes. Tot i això, crec que no hem d’oblidar les coses positives, que sovint sembla que no són prou rellevants com per ser “notícia”. I és per això que m’agradaria crear aquest petit apartat on, sense semblar una somiatruites, pugui parlar de temes que no sé si són “positius” o no, però almenys donen un missatge d’esperança sobretot de part del col.lectiu jove que represento.

Així doncs, parlem de l’EMPORDÀ. Una terra única i amb un potencial inacabable. Realment un se n’adona d’aquest fet quan marxa i té l’oportunitat de tornar (com està sent en el meu cas), i és per això que ara que sóc lluny, sento la necessitat i la missió de potenciar “casa” meva, a través de la música, que des de ben petita és el meu àmbit.

I amb aquesta filosofia, vaig decidir presentar juntament amb l’Associació Cultural de Pals i la col.laboració de l’Ajuntament el Festival Clàssic Pals, un festival de música clàssica en el cor del Baix Empordà. Evidentment que la idea és importar artistes internacionals per poder donar encara més a conèixer el nostre poble com ja vam fer en aquesta primera edició. Però sens dubte, no em vull oblidar de la qualitat musical que tenim a casa. Sovint passa en tots els àmbits que un mira cap a fora, on sembla que tot és millor, on sembla que les coses sempre es fan bé. Considero que no hem de menysprear el camí recorregut, i en comptes de “queixar-nos”, vull aportar el meu granet de sorra per contribuir amb la música clàssica en el meu país.

D’aquesta manera, voldria enviar un petit missatge d’esperança per aquesta segona edició del festival a l’estiu del 2023. Tenim il.lusió, energia i moltes ganes. Tenim artistes joves del territori que volem donar a conèixer i volem demostrar que els joves i la música clàssica també tenim veu i fem coses positives tot i que de vegades sembla que no són prou rellevants com per fer-ne notícia.

Temps de lectura: 2 minuts

Més àudios