11.1 C
Pals
Diumenge, 3 març 2024
- Publicitat -

Nou duc atropellat a la C-65, a l’alçada de Santa Cristina

Des de l'Ajuntament de Santa Cristina d'Aro afirmen haver demanat a la Generalitat de Catalunya, en reiterades ocasions, que corregeixi els problemes d'atropellament que es produeixen a la C-65 de forma constant.

Redacció
Redaccióhttps://www.radiocapital.cat
Ràdio Capital combina una programació musical de qualitat, amb diferents programes informatius i divulgatius.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Avui al matí s’ha trobat un altre exemplar de duc al voral de la carretera C-65, víctima d’un nou atropellament. L’animal s’ha trobat malferit a prop de la rotonda de Sant Feliu de Guíxols, un veritable punt negre on ja s’ha detectat l’atropellament d’almenys 4 ducs en els darrers anys.

L’exemplar presenta importants ferides, i no està gaire clar que es pugui recuperar. És de bona mida, pel que possiblement es tracti de la femella reproductora que cria a l’Ardenya. Es creu que l’animal té diversos polls a cura seva en aquests moments, i l’atropellament pot comprometre la supervivència dels petits.

Des de l’Ajuntament de Santa Cristina d’Aro afirmen haver demanat a la Generalitat de Catalunya, en reiterades ocasions, que corregeixi els problemes d’atropellament que es produeixen a la C-65 de forma constant. Aquests, estan ocasionant la lenta desaparició del major rapinyaire nocturn d’Europa de la Vall d’Aro, d’on han desaparegut ja diverses parelles.

Per aquest motiu, l’Ajuntament exigeix novament a la Generalitat, l’adopció de mesures urgents per tal de resoldre definitivament aquest problema, com ara l’apantallament dels vorals per obligar als ocells a enlairar-se.

Fotografia: Jaume Ramot, president del Grup Natura Sterna, analitzant el duc atropellat avui a la C-65.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -