19.2 C
Pals
Dimecres, 7 juny 2023
- Publicitat -

Palafrugell instal·la una placa en record a les víctimes del coronavirus

Coincidint amb l’acte d’atorgament de la Medalla d’Honor de la Vila a les entitats i col·lectius que van estar a primera línia durant l'Estat d'Alarma, es va instal·lar una placa a la plaça del Voluntariat per la lluita contra la Covid

Redacció
Redaccióhttps://www.radiocapital.cat
Ràdio Capital combina una programació musical de qualitat, amb diferents programes informatius i divulgatius.
Temps de lectura: 2 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Des del passat dissabte, Palafrugell ja compta amb un espai físic que recorda a totes les persones difuntes a causa de la Covid-19. Coincidint amb l’acte d’atorgament de la Medalla d’Honor de la Vila a les entitats i col·lectius que van estar a primera línia durant l’Estat d’Alarma, es va instal·lar una placa a la plaça del Voluntariat per la lluita contra la Covid. La placa s’erigeix com un element de record de totes aquelles persones que ens han deixat per culpa de la pandèmia.

L’emplaçament d’aquesta placa es va decidir després que, al mes de setembre, l’espai que es troba entre la plaça Ermengarda i la plaça de Can Mario passés a dir-se de manera oficial plaça del Voluntariat per la lluita contra la Covid-19.

Plaça del Voluntariat per la lluita contra la Covid

La sessió plenària del 29 de setembre de 2020 va aprovar per unanimitat la proposta conjunta de l’Ajuntament i de la comissió Nomenclàtor, de dedicar un espai estable de Palafrugell als voluntaris de la Covid-19. Per aquest motiu, des del passat mes de setembre, la zona ubicada entre la plaça Ermengarda i la plaça de Can Mario passés a dir-se de manera oficial plaça del Voluntariat per la lluita contra la Covid.

La comissió Nomenclàtor és una comissió assessora formada per una representació política i palafrugellencs que s’encarreguen de donar el vistiplau en el moment de posar al nom a un espai públic o a un edifici municipal.

D’aquesta manera, a partir d’ara aquest espai, no només porta per nom plaça del Voluntariat, sinó que també disposa d’una placa en homenatge a totes les víctimes difuntes a causa de la pandèmia.

placa en record víctimes Covid-19 Palafrugell

 

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -spot_img

La discreció

Ara que ja han acabat les eleccions municipals sembla que hauríem d’anar per feina. Que hi anem o no...
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -