17.8 C
Pals
Dilluns, 27 setembre 2021
- Publicitat -

Palafrugell està d’enhorabona

Cal que un acord com aquest es pugui exportar a tots els municipis del Baix Empordà, i cal que aquesta entesa es mantigui per molt temps per lluitar contra la crisi que ens ve al damunt

Dani Cortés Moréshttps://www.linkedin.com/in/danicortesmores/
Coordinador de Ràdio Capital de l'Empordà
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img

Palafrugell està d’enhorabona. És un dels primers municipis que ha aprovat per unanimitat en el ple municipal un extens paquet de mesures econòmiques per fer front a la crisi de la COVID-19.

Quines són les línies mestres de les mesures? Doncs n’hi ha moltes i sumen vora 2 milions d’euros. Es repartirà mig milió entre famílies que s’hagin quedat sense recursos. 700.000 per incentivar l’activitat econòmica. Els comerços que hagin hagut de tancar durant l’estat d’alarma rebran entre 300 i 600 euros d’ajuda. Els establiments turístics rebran entre 1.000 i 2.500 euros. També es repartiran entre els ciutadans vals per comprar al comerç local.

Però més enllà d’aquestes xifres, importants però que segur que per molta gent es quedaran curtes, tot i que l’ajuntament hi està abocant tots els recursos dels quals disposa, la bona notícia és que les mesures les han consensuat tots els partits de Palafrugell. Al ple extraordinari d’ahir en què es van aprovar, tot van ser paraules d’agraïment i de felicitació entre el govern i l’oposició per l’èxit que suposa que partits tan distants com ERC, Ciutadans, el PSC o els comuns hagin estat capaços d’arribar a una entesa.

I sobretot, destaquem la bona predisposició de tothom per seguir negociant i millorant aquelles partides que s’hagin quedat curtes.

Cal que un acord com aquest es pugui exportar a tots els municipis del Baix Empordà, i cal que aquesta entesa es mantigui per molt temps per lluitar contra la crisi que ens ve al damunt. Això és la política en aquests moments.

Són les 8 del matí. Això és la Ràdio de l’Empordà.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -