26.2 C
Pals
Dissabte, 28 maig 2022
- Publicitat -

Palafrugell millora la mobilitat a la zona industrial i l’accés al nucli del municipi

Durant el dia d'ahir l'Ajuntament de Palafrugell va realitzar una actuació a la zona industrial del municipi que ha de servir per millorar la mobilitat a l'entorn de la zona. Concretament, es va fer a l'encreuament entre el carrer de Pals i el carrer de la Indústria

[rt_reading_time label="Temps de lectura:" postfix="minuts" postfix_singular="minut"]
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Durant el dia d’ahir l’Ajuntament de Palafrugell va realitzar una actuació a la zona industrial del municipi que ha de servir per millorar la mobilitat a l’entorn de la zona. Concretament, es va fer a l’encreuament entre el carrer de Pals i el carrer de la Indústria.

L’actuació ha constitit en desbloquejar el tram que faltava del carrer de la Indústria, el tram entre el carrer de Pals i la rotonda de Pi Margall. Estava bloquejat per uns murs de formigó i hi havia uns pals de llum electrificats que s’havien de treure. Pau Lladó, segon tinent d’Alcalde i Regidor de Serveis Municipals, ha explicat a Ràdio Capital que això facilitarà la mobilitat pels camions en aquesta zona.

A més, a partir d’ara, l’últim tram del carrer de Pals (fins la cantonada amb el carrer Indústria) serà d’entrada a la població. Lladó explica que això facilitarà també l’accés al municipi als veïns i veïnes de Mas Mascort i del sector l’Energia, així com de tothom qui hagi d’accedir a l’Institut la Sureda i l’escola Barceló i Matas.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Incendi a l’Hotel Panorama de Sant Feliu de Guíxols

Diverses dotacions dels Bombers de la Generalitat van treballar ahir a la tarda per apagar un foc a l'hotel Panorama de Sant Feliu de Guíxols.
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -