12.5 C
Pals
Dimecres, 8 desembre 2021
- Publicitat -

Palamós adjudica el servei de la Deixalleria incrementant 185.000 euros la licitació

Temps de lectura: 2 minuts
- Publicitat -spot_img
spot_img

L’Ajuntament de Palamós ha aconseguit adjudicar, al tercer intent, el servei de gestió de la Deixalleria Municipal després d’incrementar el preu de sortida. L’administració local ha apujat el preu de 325.000 euros del primer concurs a 512.000 d’aquest tercer i últim. Urbaser ha sigut l’única empresa que s’ha presentat a la licitació i s’ha fet amb el contracte de la Deixalleria. Aquesta empresa també té la concessió del servei de recollida d’escombraries i neteja viària de Palamós. En les dues anteriors licitacions no se n’havia presentat cap perquè consideraven insuficient el preu fixat de sortida i per tant havien quedat desertes.

Urbaser ja es va fer càrrec de la gestió de la Deixalleria Municipal de Palamós de l’1 de novembre del 2015 fins al 31 d’octubre del 2016, quan va expirar el compromís i es va renovar per un any més. El mes d’abril del 2019, després de 15 mesos d’haver-se acabat el contracte, es va convocar el concurs que va quedar desert. L’Ajuntament de Palamós, aquell mateix estiu, va fer un segon intent on va passar d’un preu de licitació de 325.000 euros a un de 392.000, però el resultat va ser el mateix. Finalment, un any després, s’ha apujat el preu de sortida fins als 512.213 euros i la licitació ha rebut només l’oferta d’Urbaser, a qui se li ha adjudicat el contracte per un preu de 510.000.

A més, l’Ajuntament de Palamós invertirà 180.000 euros per millorar la Deixalleria Municipal el proper any. Aquesta despesa juntament amb l’increment del preu del contracte ha sigut criticada per l’oposició. Per això, en el darrer Ple municipal, l’alcalde de Palamós, Lluís Puig, va afirmar a ràdio Palamós el següent.

De fet, la deixalleria mòbil així com de la recollida i el transport dels materials fins al gestor també va a càrrec del nou concessionari. D’aquesta manera, es pot garantir l’obertura de l’equipament a l’hivern i l’estiu, en horari de matí i tarda de dilluns a divendres, i dissabtes al matí.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

L’hemeroteca digital de Josep Pla una realitat pel 2022

La Càtedra Josep Pla de la Universitat de Girona en col·laboració amb la Fundació Pla porten mesos treballant en aquesta hemeroteca digital
- Publicitat -spot_img

Altres notícies

- Publicitat -