25.3 C
Pals
Dijous, 18 juliol 2024
- Publicitat -

Palamós adquireix 3 pisos per a emergències d’habitatge

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -
Ràdio Capital, la ràdio del Baix Empordà
Ràdio Capital. La ràdio de l'Empordà
Palamós adquireix 3 pisos per a emergències d'habitatge
Loading
/

L’ajuntament de Palamós tindrà tres pisos per atendre emergències relacionades amb l’habitatge segons ha informat Ràdio Palamós. Els immobles s’han aconseguit mitjançant l’adquisició de dos i diferents acords per a la cessió de l’altre. Ara només falta condicionar-los perquè puguin ser utilitzats al més aviat possible. Aquests són els primers pisos que incorpora el parc municipal de vivenda de Palamós i s’espera seguir ampliant-lo.

L’adquisició d’aquests tres immobles serviran com a recurs davant les situacions de desnonaments, pèrdua sobtada de l’habitatge, o casos de maltractament. Dos dels pisos, un de 47 metres quadrats i l’altre de 98, han sigut comprats per l’Ajuntament utilitzant el dret de tempteig i retracte, amb l’entitat financera propietària fins al moment. L’altra vivenda, amb una superfície de 94 metres quadrats, s’ha obtingut a través d’una cessió, conveniada amb l’Agència de l’Habitatge de Catalunya. L’ajuntament de Palamós disposarà d’aquest immoble durant quatre anys ampliables a quatre més. La regidora d’Habitatge de l’Ajuntament de Palamós, Maria Puig, veu positiva aquesta adquisició, ja que permetrà lluitar contra l’emergència habitacional.

Ara que l’ajuntament ja disposa dels tres habitatges, només falta condicionar-los i equipar-los. Les àrees municipals d’Habitatge i d’Acció Social, en col·laboració amb la Taula de Coordinació Local pel Dret a l’Habitatge, gestionaran conjuntament aquest nou patrimoni.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Avís per calor intensa al Baix Empordà

Temperatura superior a 35 ºC a l'interior del Baix Empordà amb xafogor a la costa i vent de component sud a la tarda. L'episodi de calor s'intensifica demà i es prolongarà fins dissabte.
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -