El Palamós necessita guanyar aquesta jornada per no desenganxar-se de les posicions altes de 3a divisió. Després de la desfeta contra La Pobla de Mafumet amb un penal mortal, el Degà torna a l’estadi on rebrà aquest diumenge a les 12 del migdia al Cerdanyola. L’afició haurà de donar tot el seu suport a l’equip si vol tornar a la bona dinàmica de finals de 2016.

El Cerdanyola, el rival d’aquesta jornada, està en una bona dinàmica. La setmana passada van vèncer per la mínima contra el Granollers (1-0). I en els seus dos últims partits a domicili, es van endur l’empat en cada un d’ells. Amb resultats de 1-1 envers al Sant Andreu i 0-0 a Terrassa. Tot i ser un rival que ha rondat sempre per la zona mitja-baixa, sap encarar molt bé els partits i es presenta com un adversari molt sòlid.

En la primera volta, el Palamós va visitar el camp del Cerdanyola i es va endur la victòria amb un resultat de 2 gols a 3. Un resultat que li aniria d’allò més bé per tornar a recuperar la confiança en aquest mal inici d’any.