13.2 C
Pals
Diumenge, 3 març 2024
- Publicitat -

Palamós convoca la Biennal Ezequiel Torroella

La dotació econòmica dels premis està xifrada en més de 6.000 €

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

L’Ajuntament de Palamós ha creat la Biennal d’Art Ezequiel Torroella. Segons apunta el diari El Punt Avui, serà un esdeveniment creat per a joves artistes del camp de les arts visuals i plàstiques. La dotació de premis està xifrada en més de 6.000  €.

El consistori palamosí ha creat la Biennal amb l’objectiu de retre homenatge reconegut al pintor palamosí. En concret, la Biennal s’adreça a menors de 35 anys, ja que, des de l’ajuntament de la localitat es proposa promocionar el treball dels artistes joves.

Les fases

La Biennal Ezequiel Torroella constarà d’una fase preliminar on es podran presentar un nombre il·limitat de concursants. D’entre tots els que es presentin, se n’escolliran un total de nou que passaran a la fase de concurs, tal com s’explica en El Punt Avui.

Els premis

El primer premi estarà valorat en 5.000 €, mentre que se’n repartiran 1.350 € més a un màxim de nou projectes. Cada un d’aquests projectes rebrà un premi dotat en 150 euros.

Tot el valor econòmic dels premis va a càrrec del fons econòmic llegat per Ezequiel Torroella.

 

El leitmotiv de la primera Biennal té com a enunciat “El paisatge i la recerca del paradís, el paradís trobat en el paisatge. El paisatge real i el paisatge com a creació de l’artista”. L’obra guanyadora passarà a ser propietat de l’Ajuntament de Palamós, tal com apunta El Punt Avui.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -