17.8 C
Pals
Dilluns, 26 setembre 2022
- Publicitat -

Palamós i Sant Joan inicien les reunions participatives per adaptar l’Ordenança de circulació als barris vells

La primera reunió del procés d'actualització de les ordenances municipals es va dur a terme ahir i la següent serà el 9 de juny

Temps de lectura: 2 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Les ordenances de circulació al barri Vell de Palamós i al nucli Antic de Sant Joan es van crear fa més de 15 anys. El passat mes de febrer, tots aquests textos es van unir en un, incorporant també la normativa reguladora dels patinets elèctrics a la via pública. Però, alguns col·lectius de veïns van manifestar que la nova Ordenança no resolia molts problemes del dia a dia. Per això el govern municipal d’ERC va decidir engegar un procés de participació ciutadana per poder trobar les solucions oportunes a cada cas.

Ahir, es va fer la primera reunió participativa dins d’accés i circulació als barris vells de Palamós i de Sant Joan al nucli Antic de Sant Joan. La propera sessió, relativa al barri Vell de Palamós, serà el dia 9 de juny a les set de la tarda a l’espai polivalent de les galeries Carme. Lluís Puig, alcalde de Palamós, va explicar el següent a Ràdio Palamós:

Conèixer l’opinió de la ciutadania dels barris antics

Fa dues setmanes es van començar a repartir 2.000 qüestionaris d’una enquesta a les famílies que viuen als nuclis antics de Palamós i de Sant Joan. L’objectiu és conèixer la seva opinió sobre l’actualització de l’Ordenança municipal que regula l’accés i la circulació rodada en aquestes zones. La informació permetrà saber dos àmbits: les necessitats del veïnat, els problemes existents, i com es poden solucionar.

El resultat de la primera jornada i el de la que es farà a Palamós la setmana que ve, juntament amb el de les enquestes, se sotmetran al treball tècnic de l’Ajuntament i al debat dels grups polítics municipals. S’espera que les conclusions es puguin incloure en la nova Ordenança de circulació, durant l’estiu que ve.

A més, el dia 9 de juny hi haurà una reunió participativa, en aquest cas només per a comerciants, restauradors i industrials que tinguin negoci en aquests àmbits dels nuclis antics.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Post temporada

Venim d’una temporada absolutament increïble des del punt de vista de la restauració i hotels.  Els amos dels allotjaments...
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -