11.6 C
Pals
Divendres, 8 desembre 2023
- Publicitat -

Palamós ja té Servei d’Igualtat

Aquest servei, amb regidoria pròpia, neix amb l’objectiu de desenvolupar accions, des del mateix i/o en coordinació amb altres serveis i entitats municipals, per promoure la igualtat de gènere al municipi, una igualtat de drets, de tracte i d’oportunitats.

Temps de lectura: 2 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

L’Àrea d’Acció Social de l’Ajuntament de Palamós ja disposa del Servei d’Igualtat, que ha començat a treballar en les darreres setmanes. Aquest servei, amb regidoria pròpia, neix amb l’objectiu de desenvolupar accions, des del mateix i/o en coordinació amb altres serveis i entitats municipals, per promoure la igualtat de gènere al municipi, una igualtat de drets, de tracte i d’oportunitats.

Des del servei s’ha començat a treballar en la realització d’un estudi i diagnòstic per conèixer tot el que s’ha dut i s’està duent a terme al municipi en temes d’igualtat, ja sigui des del mateix ajuntament com des de les entitats locals. L’estudi permetrà definir una línea estratègica i les futures actuacions a seguir.

Es preveu que a finals d’aquest any es pugui obrir al públic l’oficina del Servei d’Igualtat per a oferir el servei d’atenció presencial.

També està prevista la creació d’una comissió d’igualtat municipal, com la realització de campanyes de sensibilització de dies commemoratius

El Servei d’Igualtat estarà ubicat al carrer de Mossèn Cinto Verdaguer, 12 de Palamós, en el mateix espai on hi haurà també els serveis d’Acció Social i Ciutadania de l’ajuntament. El seu telèfon és el 972313182 i el correu electrònic: [email protected].

Les línies estratègiques del Servei d’Igualtat

El Servei d’Igualtat de l’Ajuntament de Palamós neix amb els objectius de potenciar la xarxa i les sinergies entre els serveis, entitats i la ciutadania de Palamós; treballar per incorporar la perspectiva de gènere a les actuacions que es duguin a terme al municipi, com també sensibilitzar i prevenir violències masclistes (en totes les seves formes i àmbits), la desigualtat de gènere, la diversitat afectiva, sexual i de gènere, i la LGTBIfòbia.

A més, també vol donar suport i assessorament a qualsevol entitat, servei, centre educatiu formal i no formal en matèria d’igualtat i, finalment, treballar per desenvolupar un futur Pla d’Igualtat d’oportunitats entre dones i homes municipal.

Palamós se suma al Dia Internacional de l’Orgull LGBTI

Palamós es va sumar ahir a la commemoració del Dia Internacional de l’Orgull LGBTI, amb la participació de tots els grups polítics representants al consistori i representants del col·lectiu LGBTI, amb la penjada de la bandera representativa d’aquest col·lectiu al balcó de l’ajuntament i la realització d’un vídeo, que es va difondre per les xarxes socials.

 

 

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

L’ajuntament de Torroella i l’EMD de l’Estartit signen el nou conveni

El nou conveni regularà les competències i el règim econòmic-financer entre els dos ens locals al llarg d’aquest mandat.
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -