10.9 C
Pals
Dissabte, 22 gener 2022
- Publicitat -

Palamós comptarà amb un nou aparcament provisional gratuït

La zona d’estacionament per a 200 vehicles estarà situada al costat de la futura estació d’autobusos

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
spot_img

L’Ajuntament de Palamós habilitarà una tercera zona d’aparcament gratuïta per a uns 200 vehicles al municipi. Estarà ubicada al costat de la futura estació d’autobusos, al sector sud del Pla de Sant Joan, tal com ha avançat El Punt Avui. Just a la zona on actualment s’està duent a terme el projecte de prolongació del carrer d’Enric Vincke i molt aviat a l’avinguda de Catalunya.

La setmana passada, els representants municipals i els propietaris del terreny van signar l’arrendament per la utilització de l’espai durant quatre anys vinents. Després l’Ajuntament considerà la renovació d’aquest lloguer amb una superfície global de prop de 9.000 metres quadrats i que no descarta poder ampliar progressivament la capacitat d’aquest equipament arranjant la resta de la parcel·la disponible.

El pressupost municipal del 2022 ja té previst destinar una partida de 30.000 euros per a l’adequació de nous aparcaments, que se sumaran als 50.000 euros que inclou el pressupost d’enguany. Paral·lelament, s’ha previst inaugurar l’aparcament durant el segon semestre de l’any vinent.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -