12.5 C
Pals
Dimecres, 8 desembre 2021
- Publicitat -

Pals compra 10 ordinadors per al CEIP Quermany

Dani Cortés Moréshttps://www.linkedin.com/in/danicortesmores/
Coordinador de Ràdio Capital de l'Empordà
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
spot_img

Amb l’objectiu de lluitar contra la bretxa digital entre l’alumnat de Pals, l’Ajuntament fa realitat un projecte per fer arribar ordinadors portàtils i connexió a internet per disposar d’una segona sala d’informàtica a l’escola.

Per això el passat mes de novembre l’Àrea d’Educació de l’Ajuntament de Pals va lliurar 10 nous ordinadors, a petició de l’equip directiu del CEIP Quermany, amb sistema operatiu Chromebook i de la marca Acer, que inclouen la llicència Google Education, que permet instal·lar aplicacions educatives i que facilita al centre la gestió de tots els dispositius des d’un sol punt, amb l’objectiu d’aconseguir una segona aula d’informàtica al centre.

La necessitat de digitalitzar l’educació ha enganxat a contrapeu la societat, el centre educatiu local i l’Ajuntament han treballat per donar eines als alumnes i perquè cap alumne es quedi enrere.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

L’hemeroteca digital de Josep Pla una realitat pel 2022

La Càtedra Josep Pla de la Universitat de Girona en col·laboració amb la Fundació Pla porten mesos treballant en aquesta hemeroteca digital
- Publicitat -spot_img

Altres notícies

- Publicitat -