12.3 C
Pals
Divendres, 22 gener 2021

Pals compra 10 ordinadors per al CEIP Quermany

El més llegit

El Ple de Palamós aprova la segona fase d’obres d’urbanització de La Fosca

La nova fase se centra ara als carrers inclosos dins el sector delimitat per la carretera de La Fosca, el camí del cementiri de Sant Joan, el camí vell de La Fosca i el carrer de l'església de La Fosca.

Reneix el projecte del Tren de la Costa Brava

L'Associació per la Promoció del Transport Públic impulsa la reivindicació i aquest mes començaran a definir un full de ruta.

Mor una dona al Passeig del Mar de Sant Feliu De Guíxols

La Policia Local de Sant Feliu de Guíxols, primer a través d'un agent que es trobava fora de servei

La Bisbal impulsa una campanya contra la presència d’excrements de gossos a la via pública

La presència d’excrements de gossos a la via pública de la Bisbal és una de les principals queixes ciutadanes. L’actitud insolidària dels propietaris que no recullen les defecacions dels seus gossos ja ha esdevingut un problema de convivència.
Dani Cortés Morés
Dani Cortés Moréshttps://www.linkedin.com/in/danicortesmores/
Coordinador de Ràdio Capital de l'Empordà
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -

Amb l’objectiu de lluitar contra la bretxa digital entre l’alumnat de Pals, l’Ajuntament fa realitat un projecte per fer arribar ordinadors portàtils i connexió a internet per disposar d’una segona sala d’informàtica a l’escola.

Per això el passat mes de novembre l’Àrea d’Educació de l’Ajuntament de Pals va lliurar 10 nous ordinadors, a petició de l’equip directiu del CEIP Quermany, amb sistema operatiu Chromebook i de la marca Acer, que inclouen la llicència Google Education, que permet instal·lar aplicacions educatives i que facilita al centre la gestió de tots els dispositius des d’un sol punt, amb l’objectiu d’aconseguir una segona aula d’informàtica al centre.

La necessitat de digitalitzar l’educació ha enganxat a contrapeu la societat, el centre educatiu local i l’Ajuntament han treballat per donar eines als alumnes i perquè cap alumne es quedi enrere.

- Publicitat -
- Publicitat -

Últimes notícies

Beth, David Caraben i Lluís Gavaldà, al Corçà Music 2021

El CORÇÀ MUSIC comptarà amb les actuacions de la Beth el dia 27 de febrer, Lluís Gavaldà acompanyat per Joan Pau Chaves al piano el 20 de Març, i David Carabén el 24 d'abril

Altres notícies