20.4 C
Pals
Dijous, 1 juny 2023
- Publicitat -

Pals renova la senyalització viària de zona de la platja

L'objectiu de la mesura és millorar la seguretat de tots els ocupants de la via

Temps de lectura: < 1 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Pals ha renovat la senyalització viària de la zona de la platja. Durant diversos dies operaris de la Brigada Municipal formats per l’equip de paletes i el personal de manteniment han renovat senyals i indicacions de la via i els han substituït per uns de nous. La finalitat de les obres és, segons el consistori, garantir la seguretat i la mobilitat dels transeünts i dels vehicles.

En paraules de Sergi Brull, alcalde de Pals, aquesta “petita acció” s’emmarca en el “projecte global del consistori de millorar i optimitzar la seguretat viària i la circulació a la vila”.

Aquest és un altre punt de millora la via urbana que ha tingut lloc aquests dies a Pals. Justament, aquesta mesura arriba pocs dies després que el consistori reforcés la senyalització i pintura de diversos passos de vianants del municipi en el marc del projecte “Camins Escolars Segurs” que s’està duent a terme tant a Catalunya com en altres països europeus.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -spot_img

Les municipals ja no són l’excepció

D’eleccions en eleccions i vota perquè et toca. L’endemà mateix de les eleccions municipals d’aquest passat diumenge ens van...
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -