28.6 C
Pals
Dissabte, 12 juny 2021
- Publicitat -

Pals trasllada la seu electoral al pavelló municipal

El més llegit

Redaccióhttps://www.radiocapital.cat
Ràdio Capital combina una programació musical de qualitat, amb diferents programes informatius i divulgatius.
Temps de lectura: 2 minuts
- Publicitat -spot_img

El proper diumenge 14 de febrer se celebraran les eleccions al Parlament de Catalunya i enguany el col·legi electoral de Pals s’ubicarà al Pavelló Poliesportiu com a mesura de seguretat
Atesa la situació sanitària a causa de la Covid-19, per aquestes eleccions s’ha desenvolupat un protocol específic per a l’adequació dels col·legis electorals i per al procediment de vot en la mesa electoral i escrutini.

Així, entre altres mesures, es facilitarà material de protecció (mascaretes, EPIs, gel…) als membres de les meses. A més, als col·legis electorals se seguirà tota la normativa de distància i higiene: hi haurà el material necessari, senyalització i se seguiran els protocols determinats. En aquest sentit, hi haurà personal de la Policia Local a les dependències del Centre Cívic on s’acostumaven a fer les eleccions fins ara per informar als/a les veïns/es de Pals que es dirigeixin, erròniament, a aquesta instal·lació municipal i que vulguin exercir el seu dret de vot d’aquest canvi de local electoral.

Pel que fa al vot a la mesa electoral, es durà a terme de la manera següent:

– Els votants mostraran el seu document oficial d’identificació de manera que els membres de la mesa en puguin veure les dades necessàries; els membres de la mesa no tocaran en cap cas el document. Les meses podran fer ús d’una safata perquè el votant pugui col·locar-hi el document oficial d’identificació si calgués acostar-lo als membres de la mesa per sota de la distància de seguretat.

– Els membres de la mesa no tocaran el sobre de votació, però sí que retiraran el paper que tapa l’urna. Si fos necessari, poden indicar a la persona que emet el vot que mostri el sobre per comprovar que n’hi ha un de sol. Els votants introduiran el vot a l’interior de l’urna.

– Els votants no es trauran la mascareta a excepció que els membres de la mesa els ho requereixi de forma momentània per facilitar-ne la identificació.

– Només podrà haver-hi una persona votant davant de cada mesa, llevat que la persona que emet el vot necessiti assistència.

– Els interventors/es i apoderats/es mantindran les distàncies de seguretat (mínim 1,5 metres) amb els votants i els membres de la mesa en tot moment

Respecte als col·legis electorals a Pals

-Es modifica la ubicació del col·legi electoral passant a ser el Pavelló Poliesportiu (carrer Enric Fort, 3).

Informació sobre les mesures sanitàries que es prendran

–    A totes les taules hi haurà dosificadors de gel hidroalcohòlic.

–     També comptarem amb la presència d’un membre de Protecció Civil a cada un dels col·legis electorals, qui s’encarregarà de garantir que es compleixen els protocols i les mesures sanitàries establertes.

Horaris recomanats de votació

Es recomana a la ciutadania votar segons una distribució de franges horàries d’acord amb la situació sanitària personal:

– De 9 h a 12 h: Els col·lectius de risc votaran preferentment durant les 3 primeres hores de la jornada electoral.

– De 12 h a 19 h: Els votants que no pertanyen a col·lectius de risc ni estan en quarantena votaran preferentment en aquesta franja.

– De 19 h a 20 h: Els col·lectius de persones en quarantena —contagiats, contactes estrets i sospitosos— votaran durant la darrera hora de la jornada electoral. Durant aquesta hora de votació els membres de la mesa utilitzaran equips de protecció individual (EPI) integrals d’alta seguretat.

 

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Últimes notícies

Acord de col·laboració entre el Palamós CF i la Fundació Esportiva Palamós

Amb la idea de revitalitzar el futbol base palamosí, el Palamós Club de Futbol i la Fundació Esportiva Palamós volen impulsar un nou projecte esportiu de manera conjunta. Les dues entitats tenen la intenció de fusionar-se i començar una nova etapa que regeneri el futbol formatiu del municipi, dotant-lo dels recursos necessaris per a un desenvolupament comú.
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -