6.4 C
Pals
Dilluns, 27 Gener 2020

Pep Nogué, ambaixador de la gamba de Palamós de 2018

Tret de sortida a la Fira de la Gamba que se celebrarà aquest dissabte al port de la vila

El més llegit

Un conductor engolit per una onada al port de Palamós durant el temporal Gloria

Un conductor es troba circulant pel port de Palamós fins que el temporal marítim l'atrapa quan les onades sobrepassen el dic de recer

El baix-empordanès Enric Auquer guanya el Goya al millor actor revelació

L'actor de Verges Enric Auquer guanya el Goya al millor actor revelació i el dedica a totes les antifeixistes del món.

Un centenar de voluntaris netegen les platges de Palamós

Prop d'un centenar de persones van participar ahir en la neteja de les platges de Palamós després dels efectes...

VÍDEO: El temporal Glòria es menja la sorra de Calella de Palafrugell

Els passejos marítims de molts municipis estan tancats, pel perill de les fortes onades. Un dels casos és el de Calella de Palafrugell, on l'aigua ha arribat fins les cases i s'ha menjat la sorra

Ullà es connecta a l’aigua de Torroella

Aquesta aigua continua sense ser potable: no es pot beure ni cuinar amb ella, però sí dutxar-se, rentar la roba o els estris de cuina
Avatar
David Parreño Mont
Productor i redactor de Ràdio Capital de l’Empordà.

La gamba de Palamós té un nou ambaixador. El reconegut xef, professor de cuina i divulgador de gastronomia, Pep Nogué, ha estat distingit com Ambaixador de la Gamba de Palamós 2018. Pep Nogué va començar la seva carrera molt jove en un restaurant de cuina per, més tard i després de passar per l’Escola d’Hostaleria de Girona, entrar a formar part de la cuina del Celler de Can Roca on hi va passar tretze anys. Des de llavors es dedica a la formació culinària en diferents escoles a Girona i Barcelona.

Pep Nogué va rebre el guardó de la mà de l’alcalde i del patró major de Palamós, i d’aquesta manera s’ha afegit a la llista de prestigiosos cuiners gironins que han rebut el distintiu palamosí d’Ambaixadors de la Gamba de Palamós, com els germans Roca, del Celler de Can Roca; Nandu Jubany, del restaurant Can Jubany, de Calldetenes; Quim Casellas, de l’Hotel Casamar, de Llafranc; o Albert Satregener, del Bo.Tic, de Corçà.

Últimes notícies

Gairebé un miler de persones participen en la neteja de la platja de l’Estartit

Els efectes del temporal continuen afectant als veïns i veïnes de sectors com Griells

Reoberta la carretera que va d’Ullà a Verges

S'adverteix, però, que els usuaris circulin amb precaució perquè "en determinades zones encara pot quedar alguna bassa d'aigua"

Desactivat el pla Inuncat per la normalització dels cursos dels rius i la millora de la metereologia

Protecció Civil de la Generalitat dona per finalitzada la fase d'ALERTA del Pla Especial d'Emergències per Inundacions de Catalunya (INUNCAT), un cop els cabals dels cursos fluvials van tornant a la normalitat i es troben fora de perill.

Un centenar de voluntaris netegen les platges de Palamós

Prop d'un centenar de persones van participar ahir en la neteja de les platges de Palamós després dels efectes que va causar el temporal...

Ullà es connecta a l’aigua de Torroella

Aquesta aigua continua sense ser potable: no es pot beure ni cuinar amb ella, però sí dutxar-se, rentar la roba o els estris de cuina

Més notícies