9 C
Pals
Dijous, 22 abril 2021
- Publicitat -

Palamós és l’únic municipi gironí on es provarà el nou Carnet Jove Municipal

El Carnet Jove busca arribar als comerços de proximitat

El més llegit

Avatar
David Parreño Mont
Productor i redactor de Ràdio Capital de l’Empordà.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img

La Generalitat ha fet un pas endavant amb el Carnet Jove: amb la participació d’alguns ajuntaments, ha engegat el pla pilot del nou Carnet Jove Municipal. Vol seguir oferint ofertes pels joves, però potenciant sobretot el comerç de proximitat. Palamós és una de les set poblacions de Catalunya on es provarà per primer vegada.

Aquest nou carnet té per objectius oferir una oferta d’avantatges per als joves, especialment en comerços i establiments locals. D’aquesta manera, els ajuntaments participants en el nou projecte contribuiran a captar nous avantatges entre els comerços i empreses locals a través d’un pla anual de captació i promocionant el carnet entre el jovent dels seus municipis.

Alhora, la Generalitat vol de l’eina de geolocalització de l’aplicació mòbil del Carnet Jove amb una mirada local, per tal de prioritzar els avantatges del carnet que tenen al seu voltant. Els àmbits prioritaris d’actuació per a afegir nous avantatges a nivell local seran els relacionats amb el temps lliure dels joves (cultura, formació o esport), així com els que tenen a veure amb el seu dia a dia (ajudes públiques, emancipació o alimentació).

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Últimes notícies

Anunciada la celebració del V Torneig Internacional de Tennis Femení de la Bisbal

Aquest es durà a terme entre el 9 i el 16 de maig
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -