27.4 C
Pals
Dimecres, 17 juliol 2024
- Publicitat -

Perdudes 2×04 – Perdudes congelades

Perdudes
Perdudes
L’espai parla de la vida, en primera persona, de dues noies joves que tot i compartir nom tenen gustos molt diferents. En paraules de les dues conductores del podcast la seva personalitat està basada en "les desgràcies que ens passen, en ser de poble i en viure fora". De fet, aquesta temporada gira al voltant de la vida de les protagonistes a la gran ciutat per poder estudiar, després d’acabar el batxillerat. En aquest podcast s’exposen, més del que haurien, parlant de coses de la vida, tot des d'un punt humorístic i ridícul. El podcast es podria definir com una conversa entre amigues que intenta tenir cert ordre i sentit.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -
Ràdio Capital. La ràdio de l'Empordà
Ràdio Capital. La ràdio de l'Empordà
Perdudes 2x04 - Perdudes congelades
Loading
/

En aquest programa parlem de les exageracions, passem per la fred i el vent que està fent aquests dies. I parlem de les terribles últimes setmanes que ha passat una de nosaltres, per dir-ho d’alguna manera. També comentem la millor notícia de la setmana i que aquest any ha passat massa ràpid i no estem preparades pels 19.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

La gran novel·la del Baix Empordà – Capítol 2

Després d'introduir els personatges i les situacions, aquesta setmana la Gran Novel·la del Baix Empordà segueix a partir de...
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -