14.9 C
Pals
Dimecres, 17 abril 2024
- Publicitat -

Pere Maruny presenta el darrer llibre “La mort dels altres”

El passat 9 de juliol va presentar el seu llibre a la Biblioteca de Palafrugell

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

L’acte va tenir lloc a les 19 h, acompanyat del seu bon amic Narcís Ferrer, cantant dels cremats. Segons va explicar Pere Maruny, va escriure el llibre amb el propòsit de situar-se fora de la seva zona de confort, experimentar, descobrir. Un llibre que descol·loqui tant a ell mateix com al lector.
La història tracta d’un viatger que neix en un entorn segur i s’escapa de la casa dels seus pares. Haurà d’aprendre a sobreviure i comprendre el món i les persones. Malgrat que el llibre no sigui gaire biogràfic, l’autor explica que un dia va agafar una motxilla i va marxar, sense bitllet de tornada. Al viatge s’adona de com més quilòmetres feia, més s’adonava que no tenia ni idea de res. “Ens venen un món petit i connectat, però no sabem res”. La consciència de la nostra pròpia ignorància és un motor molt potent per entendre i adquirir el coneixement, descobrir coses noves. Per altra banda, tracta el problema del poder, i intercanvia els rols, fent que la dona sigui qui té el poder.
El llibre és planer, juganer. Avança de pressa, avança lent. Una gran obra per gaudir, descobrir i interpretar.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

El festival IDILIC es queda a Sant Feliu de Guíxols fins el 2027

A més, l'edició d'enguany comptarà amb un doble escenari, una zona més amplia de concerts, més activitats, un 25% més de públic i tot un seguit de millores que s'incorporen a aquest festival.
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -