12.5 C
Pals
Dimecres, 8 desembre 2021
- Publicitat -

Pere Maruny presenta el darrer llibre “La mort dels altres”

El passat 9 de juliol va presentar el seu llibre a la Biblioteca de Palafrugell

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
spot_img

L’acte va tenir lloc a les 19 h, acompanyat del seu bon amic Narcís Ferrer, cantant dels cremats. Segons va explicar Pere Maruny, va escriure el llibre amb el propòsit de situar-se fora de la seva zona de confort, experimentar, descobrir. Un llibre que descol·loqui tant a ell mateix com al lector.
La història tracta d’un viatger que neix en un entorn segur i s’escapa de la casa dels seus pares. Haurà d’aprendre a sobreviure i comprendre el món i les persones. Malgrat que el llibre no sigui gaire biogràfic, l’autor explica que un dia va agafar una motxilla i va marxar, sense bitllet de tornada. Al viatge s’adona de com més quilòmetres feia, més s’adonava que no tenia ni idea de res. “Ens venen un món petit i connectat, però no sabem res”. La consciència de la nostra pròpia ignorància és un motor molt potent per entendre i adquirir el coneixement, descobrir coses noves. Per altra banda, tracta el problema del poder, i intercanvia els rols, fent que la dona sigui qui té el poder.
El llibre és planer, juganer. Avança de pressa, avança lent. Una gran obra per gaudir, descobrir i interpretar.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

L’hemeroteca digital de Josep Pla una realitat pel 2022

La Càtedra Josep Pla de la Universitat de Girona en col·laboració amb la Fundació Pla porten mesos treballant en aquesta hemeroteca digital
- Publicitat -spot_img

Altres notícies

- Publicitat -