13.8 C
Pals
Dijous, 23 març 2023
- Publicitat -

Castell-Platja d’Aro no tindrà marató de vacunació

Salut va descartar divendres convocar una jornada sense cita prèvia per l'alt volum de contagis dels últims dies

Temps de lectura: < 1 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Divendres, el depar­ta­ment de Salut de la Gene­ra­li­tat va decidir no con­vo­car una jornada vacu­nació mas­siva sense cita prèvia a Cas­tell-Platja d’Aro. La marató s’havia sol·lici­tat per incre­men­tar les persones vacunades, ja que és una població d’alta acti­vi­tat turística. Però, davant de l’augment de contagis per la cin­quena onada, es necessita reforçar el per­so­nal assis­ten­cial als CAP.

El consistori, tal com ha avançat El Punt Avui, ja havia començat a localitzar i quantificar les persones de col·lectius específics –persones vulnerables, en risc d’exclusió social o que per diferents situacions i obligacions laborals no es poguessin desplaçar fora del municipi. Per això després de la decisió, va fer una crida a la població perquè demani cita prèvia a través de les instruccions i els canals del web Vacunacovidsalut.cat.

D’altra banda, els punts de vacunació massiva més propers a Castell-Platja d’Aro són el Palau Firal de Sant Antoni de Calonge i l’antiga fàbrica Agglotap de Sant Feliu de Guíxols.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

El PSC de Palafrugell demanarà una moció de reprovació davant les acusacions de Jaume Palahí

Juli Fernández, alcaldable pel PSC, ho ha anunciat en una roda de premsa després que Jaume Palahí l'acusés d'irregularitats, tracte de favor i malversació de recursos públics en relació amb la gestió de l'escorxador. 
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -