12.5 C
Pals
Dijous, 23 maig 2024
- Publicitat -

Castell-Platja d’Aro no tindrà marató de vacunació

Salut va descartar divendres convocar una jornada sense cita prèvia per l'alt volum de contagis dels últims dies

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Divendres, el depar­ta­ment de Salut de la Gene­ra­li­tat va decidir no con­vo­car una jornada vacu­nació mas­siva sense cita prèvia a Cas­tell-Platja d’Aro. La marató s’havia sol·lici­tat per incre­men­tar les persones vacunades, ja que és una població d’alta acti­vi­tat turística. Però, davant de l’augment de contagis per la cin­quena onada, es necessita reforçar el per­so­nal assis­ten­cial als CAP.

El consistori, tal com ha avançat El Punt Avui, ja havia començat a localitzar i quantificar les persones de col·lectius específics –persones vulnerables, en risc d’exclusió social o que per diferents situacions i obligacions laborals no es poguessin desplaçar fora del municipi. Per això després de la decisió, va fer una crida a la població perquè demani cita prèvia a través de les instruccions i els canals del web Vacunacovidsalut.cat.

D’altra banda, els punts de vacunació massiva més propers a Castell-Platja d’Aro són el Palau Firal de Sant Antoni de Calonge i l’antiga fàbrica Agglotap de Sant Feliu de Guíxols.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Variabilitat primaveral amb més sol

Dijous en general amb més clarianes i estones de sol, però encara amb inestabilitat que pot fer créixer nuvolades convectives de tarda.
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -