13.2 C
Pals
Dimarts, 26 octubre 2021
- Publicitat -

La portada – 19-10-2016

Miquel Curanta
Sóc de Pals.
Temps de lectura: 2 minuts
- Publicitat -spot_img
spot_img

 

Al web de Ràdio Capital, hi ha un apartat dedicat a la informació musical que cada dia actualitza en Marc Clapés. Ahir em va cridar l’atenció una notícia que començava així: Moby acaba de presentar un videoclip per Are You Lost In The World Like Me?, on el cantant segueix amb la seva faceta de defensor dels drets socials, i en aquesta ocasió fa una crítica a la societat actual per la seva dependència cap a la tecnologia.

És un fet que vivim absolutament pendents de la tecnologia. En depenem. De fet, nosaltres mateixos la fem servir per enviar el so des de l’estudi on fem aquest programa, fins al centre de control de Ràdio Capital a Palafrugell i com que físicament no estem a prop, és l’evolució i per tant l’abaratiment de la tecnologia la que ens permet fer-ho cada dia.

Personalment no em considero un nostàlgic del segle XX, però sí que enyoro la proximitat i la manera de fer hand made que teníem abans de l’eclosio tecnològica. Que al Segle XXI una ràdio com la nostra tingui el web que té i la capacitat de comunicar que té, és encomiable, però fa només 20 anys, les diferències entre mitjans grans o petits es mesuraven amb recursos i es combatien amb idees.

I enmig de tot això, un oasi. I és que ahir, vam entrevistar l’Aleix Monguillot, que s’ha patejat Europa de punta a punta, caminant. És cert que ha fet un dietari en un bloc i que cada dia parlava amb casa seu gràcies al whatsapp. Però el que més ha destacat de l’experiència que ha viscut, és el fet de caminar per caminar. Per fer KM i per descobrir països i ciutats sense veure’ls per google street view. I encara millor. Deia l’Aleix “quan vaig entrar a Catalunya per lleida, em vaig emocionar. Sentia de debò que ja era a casa i això em va fer sentir bé”. Quin gust sentir algú que s’expressa així amb una cosa tan poc tecnològica, com fer 5000Km a peu

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Com és la situació COVID ara mateix al Baix Empordà?

Ja hi ha 1.326 persones vacunades amb la tercera dosi
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -