16.5 C
Pals
Dimecres, 5 maig 2021
- Publicitat -

Presentació de la llista electoral de la CUP de La Bisbal

La CUP de La Bisbal d’Empordà presenta la llista de la seva candidatura a les eleccions municipals del proper mes de maig.

El més llegit

Temps de lectura: 2 minuts
- Publicitat -spot_img

La CUP de La Bisbal presenta la seva candidatura a les eleccions municipals del proper mes de maig. Es tracta d’una llista amb moltes cares noves, com la formació antisistema entén que ha de ser la política: no una professió on fer-hi carrera sinó un vehicle d’expressió i participació de la ciutadania.

La CUP defineix la seva candidatura com un conjunt de gent amb tarannà integrador, feminista i d’igualtat, ecologista, i rupturista amb un model econòmic depredador pel territori. Afirmen voler un poble que sigui la base, al costat de la resta de pobles i barris del país, d’una futura República molt allunyada de l’actual model autoritari i demofòbic que representa l’Estat Espanyol.

Dels actuals 3 regidors que actualment té la CUP al consistori bisbalenc, només un nom repeteix en els primers llocs de la llista. Es tracta de Carles Puig i Madrenas, que repetirà com a cap de llista de la formació, per segona i darrere vegada.

La llista de les 7 primeres persones que conformen la llista és la següent:

Carles Puig i Madrenas. treballador de la brigada municipal de Torroella de Montgrí, ha estat Regidor de Cultura els darrers quatre anys.

Alba Solés i Coll. Arqueòloga de professió i també una mica músic, forma part de diferents grups corals.

Pere Maruny i Comas. Periodista i escriptor.

Neus Sumalla i Saballs. Llicenciada en Filologia Anglesa, es dedica a l’exportació.

Xevi Bonet i Vilella. Integrador social. Treballa a la UEC (Unitat d’Escolarització Compartida) de Palafrugell. Tècnic Superior d’Esports especialitzat en futbol.

Susanna Noguer i Calvet. Llicenciada en història de l’Art, especialitzada en cinema. Treballa en comerç internacional en el sector paperer.

Jordi Patau i Sarriera. Tècnic esportiu en activitats en el medi natural i Tècnic superior en esdeveniments i agència de viatges. Es dedica al món de la comunicació digital i dirigeix una agència de viatges alternatius.

A la resta de la candidatura hi figuren noms com els actuals regidors de transparència, Participació Ciutadana, Comunicació i Noves Tecnologies, Josep Maria Castells i la regidora de Joventut i de Dona, Maria Roure Fabre i l’escriptor i antropòleg Adrià Pujol Cruells

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Últimes notícies

Trobat a Girona el veí de Palafrugell que havia desaparegut

L'Ajuntament de Palafrugell ha anunciat que ja han pogut trobar a Jordi Palahí, veí del municipi de 54 anys,...
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -