8.6 C
Pals
Dijous, 20 gener 2022
- Publicitat -

Primera reunió sobre la prevenció del maltractament de les persones gran al Consell Comarcal del Baix Empordà

Trenta professionals socials s’han reunit per determinar accions de sensibilització, prevenció i detecció del maltractament a la gent gran

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
spot_img

L’Àrea Bàsica de Serveis Socials va organitzar el dilluns passat una primera reunió al Consell Comarcal del Baix Empordà per abordar la prevenció del maltractament de les persones grans. Cal recordar que les xifres del 2018 són 71 casos de maltractaments dels quals 25 eren homes i 46 dones.

Hi van assistir una trentena de professionals de l’àmbit social i procedents de diverses institucions comarcals i van determinar les eines necessàries per realitzar una acció transversal.

Segons la vicepresidenta segona del Consell Comarcal i consellera de Benestar Social Sílvia Romero Quesada, que va assistir a la reunió, és prioritari garantir la qualitat de vida de la gent gran i com que a vegades és difícil detectar els casos de violència, cal treballar en xarxa per prevenir-los.

Es preveuen més trobades amb la finalitat d’establir un protocol marc que s’estendrà a tota la comarca i que inclourà un treball de sensibilització, prevenció i detecció dels maltractaments. Hi participaran i hi col·laboraran les diferents administracions i entitats comarcals.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Ajornat el partit entre el Bisbal Bàsquet i la UE Mataró

El duel entre el Sol Gironés Bisbal i el Platges Mataró, que s'havia de disputar aquest proper diumenge a la pista dels bisbalencs, ha estat ajornat degut a diversos casos positius de Covid detectats en membres dels dos equips
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -