20.6 C
Pals
Divendres, 29 setembre 2023
- Publicitat -

El proper dia 13, serà la nostra Festa Major

Miquel Curanta
Miquel Curanta
Em dic Miquel Curanta i sóc de Pals. Gestor cultural i de mitjans, he treballat a diverses emissores de Ràdio (Ràdio Begur, Ràdio Costa Brava, 40 Principals, M80 ràdio, Cadena SER, Flaix, Flaixbac, Ona Catalana, Catalunya ràdio). He estat director de l'Institut Català de les Empreses Culturals (2018 - 2022) i del Club TRESC (2008 - 2018). També he fundat una productora de televisió (Creativa Audiovisual) i el 2001 vaig fundar Ràdio Capital de l'Empordà.
Temps de lectura: 2 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -
En Miquel Curanta és el codirector de Ràdio Capital i és el director del Club TR3SC

D’aquí a 4 dies exactament, en aquest moment del proper dilluns dia 13, inaugurarem el dia mundial de la ràdio al Baix Empordà. I no ho farem sols. Ho farem conjuntament amb les principals emissores de la comarca, les que s’han volgut sumar a aquesta festa i amb les que, en només 4 dies, hem posat fil a l’agulla per reivindicar el nostre paper de servei públic.

De la mà de Ràdio Begur (amb qui tornem a treballar plegats de nou), Ràdio Bisbal (que també són de la família), però també Ràdio Montgrí i Ràdio Palamós, amb qui encetem aquesta aventura i Xtra fm Costa Brava que s’apunta a un bombardeig, emetrem conjuntament una programació especial que farem durant tot el matí, des de cadascuna de les emissores del Baix Empordà.

Com a Empordanès, home de ràdio i impulsor de Ràdio Capital, he de dir que em fa molta il·lusió cadascuna de les ocasions que tenim de treballar colze a colze amb qualsevol altra emissora. Però aquesta vegada és més especial. Primer, perquè cada vegada som més els que decidim unir-nos per fer coses i segon, perquè en un dia en que les principals emissores es mouen per celebrar aquest dia mundial de la ràdio, ajuntar-nos per fer una cosa gran, per fer el que fan els grans, ens torna a posar de nou a la primera divisió de l’ambició que tenim com a mitjans.

Ja sabem que no som RAC 1, Catalunya ràdio, Flaixbac o la SER. Nosaltres som una cosa tan petita com la unió de cinc petites ràdios. Però som alhora una cosa tan gran, com els principals responsables d’explicar-vos a la gent dels nostres pobles, tot allò que passa als nostres pobles. Per això m’agrada dir que el dia 13 de febrer, no és només el dia mundial de la ràdio, com va establir la UNESCO el 2011. El dia 13 de febrer, és la Festa Major de la ràdio.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Malestar a Calonge pel sistema de recollida de residus

L’any 2019, l’Ajuntament de Calonge i Sant Antoni va començar a implantar un nou sistema de recollida de residus,...
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -