15.1 C
Pals
Dijous, 29 febrer 2024
- Publicitat -

Santa Cristina desplegarà la recollida porta a porta el 2021

Redacció
Redaccióhttps://www.radiocapital.cat
Ràdio Capital combina una programació musical de qualitat, amb diferents programes informatius i divulgatius.
Temps de lectura: 2 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

El model de recollida selectiva de residus porta a porta es desplegarà a Santa Cristina d’Aro a partir de l’any vinent. És la condició que ha posat el ple municipal per aprovar una nova pròrroga al contracte d’escombraries amb l’empresa GBI Serveis SAU. L’ajunament vol impuslar campanyes informatives i de conscienciació entre els veïns abans d’aplicar el nou sistema.

La nova pròrroga, que acabarà l’1 d’octubre del 2021, es regeix pel contracte que ja es va adjudicar a aquesta empresa el 2010, i que no pot tenir una durada total de més de 12 anys.

El ple també aprovar definitivament, amb l’única abstenció de Ciutadans, el projecte executiu de la nova biblioteca Baldiri Reixac. S’ubicarà en un espai de la Teulera, a tocar el giratori que dóna accés al nucli antic.

El projecte l’ha redactat l’empresa Feu i Godoy Arquitectes SLP. Té un pressupost de 2.033.836,17 euros. Un projecte que desenvolupa el projecte bàsic i que no introdueix modificacions que suposin una alteració substancial. El que sí que es fa és incorporar mesures d’eficiència energètica no previstes, s’augmenta de 120m² la superfície útil i s’actualitzen els preus (ja que eren del 2017) tant a nivell del mobiliari con en l’obra de construcció.

Això sí, les obres no començaran fins que no les autoritzi l’Agència Catalana de l’Aigua (ACA).

El ple cristinenc també ha aprovat, amb el vot a favor dels tres grups de l’oposició (Guanyarem, PSC i Ciutadans), una moció presentada per la primera de les tres formacions, a instar al Govern de la Generalitat a fixar una partida econòmica per ampliar l’escola Pedralta, eliminant els mòduls prefabricats existents, a més d’estudiar la seva reconversió en institut-escola. L’equip de govern, ERC i JxCat, s’hi ha abstingut i al·leguen que “ja que fa temps que estem en converses amb Ensenyament”, va afirmar l’alcaldessa. Seguidament, el ple s’ha adherit unànimement al manifest del Dia Internacional de les Dones.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Tot a punt pel Cruïlla Primavera 2024

Cruïlla Primavera, com cada any, portarà a diferents sales de Barcelona una cuidada selecció de concerts imprescindibles abans que la calor s’apoderi de la ciutat i arribi el moment de tornar a gaudir de les nits a l’aire lliure. Obrirà foc el 14 de març Acid Arab un dels grups més innovadors de l’electrònica actual
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -