La residència Zoilo Feliu de la Bisbal, lliure de coronavirus

La residència està lliure de casos de coronavirus segons ha informat la Generalitat de Catalunya que ha considerat el centre una "residència verda"

Residència Geriàtrica Municipal Zoilo Feliu de la Bisbal d'Empordà | Imatge de l'Ajuntament
Residència Geriàtrica Municipal Zoilo Feliu de la Bisbal d'Empordà | Imatge de l'Ajuntament

Segons ha informat la Residència Geriàtrica Municipal Zoilo Feliu de la Bisbal d’Empordà, totes les persones grans residents al centre han donat negatiu després de fer-se els tests PCR de detecció de la COVID-19.

Així, la Generalitat de Catalunya ha informat que la residència bisbalenca està classificada com a “residència verda”: sense cap cas de coronavirus. S’aniran informant de les novetats referents al centre bisbalenc a mesura que vagi avançant el desconfinament gradual de la COVID-19.

De moment, segons ha informat l’equip de professionals de la residència Zoilo Feliu, es poden continuar saludant les persones residents des del carrer. Les hores preferibles són de 10.30 a 12:30 h i de 15 a 18 h. En aquest sentit, han explicat que, si es vol anar a saludar, és preferible avisar al centre amb antelació per tal d’estar preparats. També han volgut donar les gràcies a tothom per la comprensió, el suport i la col·laboració.