13.7 C
Pals
Dimarts, 2 març 2021

Sabeu que es La CETS?

El més llegit

VÍDEO: Així circulava el Tren Petit per Palamós i el Baix Empordà, en el 65è aniversari del seu darrer viatge

Aquest final del mes de febrer ha fet 65 anys que el Tren Petit, que unia Palamós amb Girona,...

#FactCheckCapital: No, la família de porcs senglars no passeja per Platja d’Aro, és Israel

Un vídeo que ha circulat per les xarxes mostra un grup de porcs senglars, els usuaris diuen que és a Platja d'Aro, però Ràdio Capital ha verificat el vídeo i està gravat en un altre indret

Detingut a Ullà per atracar a punta de ganivet en una benzinera de la Pera

El lladre es va apropar a la treballadora, la va agafar pel clatell i va esgrimir un ganivet de grans dimensions

Set denúncies per tinença i consum de drogues a la via pública en un mes a Palafrugell gràcies a la unitat canina

Intensifiquen el patrullatge diari a les zones on tenen detectat que hi pot haver tràfic d'estupefaents
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -

La Carta Europea de Turisme Sostenible es una certificació molt prestigiosa que acredita als Espais Naturals Protegits Europeus que treballen de forma sostenible amb el turisme. És un model de gestió que fa compatible la conservació d’un espai natural protegit amb el desenvolupament del turisme. Es basa en una estratègia i un pla d’actuacions amb el consens i la participació dels diferents agents implicats i afectats en el desenvolupament turístic del territori

El Parc va obtenir la certificació el 2016. Des de llavors el Parc Natural amb les empreses i administracions interessades han definit l’estratègia per desenvolupar el turisme d’una forma sostenible.

Aquesta estratègia ha de protegir i promocionar el patrimoni natural i cultural de la zona, tant per el turisme com a través del turisme, i ha de protegir aquest patrimoni d’un creixement turístic excessiu. S’ha de garantir que el turisme millori i no empitjori la qualitat de vida de la població local, contribuint també a la desestacionalització del sector.

L’ultima setmana de novembre del 2017 va tenir lloc el Seminari de Formació de la Carta amb molt bon èxit de participació i ha estat molt profitosa per tots. Ja es una realitat Prioritzar un tipus de turisme sensibilitzat amb la natura i que mostri interès en la conservació dels valors ecològics i culturals del territori.

EL Parc Natural ha portat a terme diverses accions en la línia de la CETS com ara la promoció del busseig responsable, la pesca recreativa responsable, el projecte d’oli ecològic del Montgrí, l’eco turisme als parcs , entre d’altres.

Ara comença la Fase 2 amb el procés d’adhesió al projecte de les empreses turístiques. Si esteu interessats en participar en aquesta iniciativa: Poseu-vos en contacte amb el Parc Natural !

- Publicitat -
Article anteriorInestabilitat i possibles tronades
Article següentRevenge
- Publicitat -

Últimes notícies

Miki Núñez suspèn el concert de la Bisbal i el farà al juliol a Sant Antoni de Calonge

El concert queda suspès a causa de la pandèmia de la COVID-19, Miki Núñez però cantarà al Sant Antoni Beach Festival a principis de juliol

Altres notícies