Personalitza les Preferències de Consentiment

Utilitzem cookies per ajudar-te a navegar eficientment i realitzar certes funcions. Trobaràs informació detallada sobre totes les cookies en cada categoria de consentiment a continuació.

Les cookies que es classifiquen com a "Necessàries" s'emmagatzemen al teu navegador ja que són essencials per habilitar les funcionalitats bàsiques del lloc.

També utilitzem cookies de tercers que ens ajuden a analitzar com utilitzes aquest lloc web, emmagatzemar les teves preferències i proporcionar el contingut i els anuncis rellevants per a tu. Aquestes cookies només s'emmagatzemaran al teu navegador amb el teu consentiment previ.

Pots triar activar o desactivar algunes o totes aquestes cookies, però desactivar algunes d'elles pot afectar la teva experiència de navegació.

Sempre actiu

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No hi ha cookies per mostrar

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No hi ha cookies per mostrar

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No hi ha cookies per mostrar

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No hi ha cookies per mostrar

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No hi ha cookies per mostrar

13.5 C
Pals
Dijous, 22 maig 2025
- Publicitat -

Salvador Calabuig: “La Campanya Gastronòmica del Peix Blau Ganxó és una combinació d’innovació i tradició”

La 27a edició comença aquest divendres 17 de maig i acaba el proper 16 de juny

Pedro Ruiz Claveria
Pedro Ruiz Claveriahttps://contrastirigor.wordpress.com
Sóc de Calonge. Redactor a Ràdio Capital de l'Empordà.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
Ràdio Capital, la ràdio del Baix Empordà
Ràdio Capital. La ràdio de l'Empordà
Salvador Calabuig: "La Campanya Gastronòmica del Peix Blau Ganxó és una combinació d'innovació i tradició"
Loading
/

El regidor de Turisme de Sant Feliu de Guíxols, Salvador Calabuig, ha passat pels micròfons de Ràdio Capital per parlar de la 27a edició de la Campanya Gastronòmica del Peix Blau Ganxó, que comença aquest divendres 17 de maig i que acabarà el proper 16 de juny. Calabuig ha explicat que són 17 els restaurants que participen enguany i que ofereixen menús que tenen un preu inferior als 20 euros i altres més elevats, que s’apropen als 40, perquè tenen peix blau. La condició, a més, és que aquest peix “sigui de la llotja de Sant Feliu”. Així detallava el regidor de Turisme el contingut d’aquests menús:

Reproductor d'àudio

Sobre la Campanya Gastronòmica, Calabuig afirma que es fa una “barreja d’innovació i tradició” des del punt de vista culinari, i també ha dit que calculen superar la venda de més d’un miler de menús.

Pel que fa a la temporada turística, diu que continuen treballant “per desestacionalitzar-la”, i que l’objectiu és que “els hotels puguin obrir tot l’any”. Sobre la previsió per aquest estiu, assegura que la temporada “serà similar a la de 2018, però potser no tant bona com la del 2017”. Ara per ara, diu que hi ha establiments “amb un 60% d’ocupació” i que el “turisme de natura ha fet que ja hi hagi bones dades”.

- Publicitat -
- Publicitat -
00:19:03

Les tècniques de medicina nuclear dels centres Alomar permeten millorar la detecció i el tractament dels seus pacients

La medicina nuclear és una eina clau per al diagnòstic precoç de diverses patologies, especialment en l’àmbit oncològic. El director mèdic dels centres Alomar, el doctor Alberto Alomar, assegura que aquesta tècnica pot detectar alteracions funcionals en els teixits fins a tres mesos abans que altres proves com el TAC o la ressonància magnètica.

Altres notícies