11 C
Pals
Dilluns, 6 desembre 2021
- Publicitat -

Sant Feliu s’endeutarà 5 milions d’euros per construir dos nous aparcaments

Un dels aparcaments serà el de Ponent, i tindrà 515 places, i l'altra serà a la carretera de Tossa de Mar per ampliar el pàrquing de l'estació d'autobusos.

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
spot_img

Sant Feliu de Guíxols demanarà un préstec de 5 milions d’euros per construir dos nous aparcaments. Així ho informa el Diari de Girona i ho van aprovar al ple de dijous, amb el vot a favor dels grups de Tots per Sant Feliu i el PSC, i amb el vot en contra de la resta de partits.

Un dels aparcaments serà el de Ponent, i tindrà 515 places, i l’altra serà a la carretera de Tossa de Mar per ampliar el pàrquing de l’estació d’autobusos. L’Ajuntament posarà a principis d’aquesta setmana una licitació pública per tal que les entitats bancàries interessades a donar el crèdit puguin presentar-se, i Josep Saballs, regidor d’Urbanisme i Habitatge, ha assegurat que està previst començar les obres de l’aparcament de Ponent al març, una vegada la redaccio del projecte estigui acabada aquest Nadal. Pel que fa a l’altre aparcament, seria passat l’estiu de l’any que ve, ja que requereix una modificació del Pla d’Ordenació Urbanística Municipal (POUM): es vol reduir de 25 a 10 els metres que el pla preveu que es deixin entre la carretera i la nova construcció.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

The Cure actuaran a Barcelona el 10 de novembre de 2022

The Cure anuncia aquesta setmana la seva gira europea per l’any 2022 que els portarà a 22 països, entre ells una actuació al Palau Sant Jordi de Barcelona el 10 de novembre. Les entrades es posaran a la venda el 9 de novembre a través de Ticketmaster, tot i que dos dies abans des de…
- Publicitat -spot_img

Altres notícies

- Publicitat -