6.6 C
Pals
Dimecres, 8 febrer 2023
- Publicitat -

Sant Feliu rep més de 6.000 euros per combatre la pobresa energètica

Aquests ajuts poden anar destinats a persones en situació de vulnerabilitat i contribuir a la compra d'electrodomèstics, substitució de bombetes per leds o la dismunició del consum energètic

Pedro Ruiz Claveria
Pedro Ruiz Claveriahttps://contrastirigor.wordpress.com
Sóc de Calonge. Redactor a Ràdio Capital de l'Empordà.
Temps de lectura: < 1 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

L’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols ha rebut una subvenció xifrada en 6.127,20 euros per combatre la pobresa energètica. És una concessió que ha fet la Diputació de Girona en el marc del Programa d’Estalvi Energètic i Pobresa Energètica, tal com explica Ràdio Sant Feliu.

Entre els objectius que es fixa aquest programa, consta la finalitat de “sensibilitzar la població sobre la despesa energètica de les llars, millorar l’eficiència energètica de les llars, millorar les condicions de confort i salubritat, reduir els costos dels subministraments i acompanyar les persones més vulnerables i apoderar els usuaris en general”.

Les accions que poden emprendre des del consistori, en base a una auditoria prèvia en llars vulnerables, és contribuir a canviar bombetes per leds, ajuts per comprar electrodomèstics i disminuir el consum energètic.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

El temporal de llevant va a menys

Dimecres encara ens acompanya el vent i l'alteració marítima, tot i que aniran perdent intensitat. La pluja també ens acompanyarà de manera menys abundant i més dispersa amb algun ruixat al matí i al final del dia.
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -