10.9 C
Pals
Dimarts, 26 gener 2021

Sant Feliu rep més de 6.000 euros per combatre la pobresa energètica

Aquests ajuts poden anar destinats a persones en situació de vulnerabilitat i contribuir a la compra d'electrodomèstics, substitució de bombetes per leds o la dismunició del consum energètic

El més llegit

Palamós revisarà el projecte del camí de ronda després de les crítiques de SOS Costa Brava

Els ecologistes es mostren "satisfets" amb la decisió de modificar el camí de ronda de Palamós i adverteixen que la nova proposta ha de ser "menys artificial"

Quatre municipis del Baix Empordà demanen que se’ls tracti com un de sol amb les restriccions i decidir com aplicar-les

lam conjunt dels quatre municipis del Baix Empordà per ser tractats com un sol perímetre, i tenir veu i vot tant amb les restriccions de la covid-19 com amb les ajudes europees. Els seus alcaldes han redactat una carta conjunta on reclamen "ser escoltats" i poder aplicar les mesures per frenar la pandèmia tenint en compte la realitat de cada lloc.

Que torni el Tren Petit!

Escolto a Ràdio Capital que reneix el projecte de tren de la Costa Brava, impulsat per l’Associació pel Transport...

“La població de senglars està desbocada”

Nova queixa dels pagesos per la gran població de senglars que hi ha a les comarques de Girona
Avatar
Pedro Ruiz Claveriahttps://contrastirigor.wordpress.com
Sóc de Calonge. Redactor a Ràdio Capital de l'Empordà.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -

L’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols ha rebut una subvenció xifrada en 6.127,20 euros per combatre la pobresa energètica. És una concessió que ha fet la Diputació de Girona en el marc del Programa d’Estalvi Energètic i Pobresa Energètica, tal com explica Ràdio Sant Feliu.

Entre els objectius que es fixa aquest programa, consta la finalitat de “sensibilitzar la població sobre la despesa energètica de les llars, millorar l’eficiència energètica de les llars, millorar les condicions de confort i salubritat, reduir els costos dels subministraments i acompanyar les persones més vulnerables i apoderar els usuaris en general”.

Les accions que poden emprendre des del consistori, en base a una auditoria prèvia en llars vulnerables, és contribuir a canviar bombetes per leds, ajuts per comprar electrodomèstics i disminuir el consum energètic.

- Publicitat -
- Publicitat -

Últimes notícies

Sant Feliu de Guíxols subvenciona amb 60.000€ els clubs i entitats esportives de la ciutat afectats per la pandèmia

L’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols ha atorgat un total de 60.000€ d’ajuts econòmics als diversos clubs esportius de la població. L’esport de base és un dels àmbits que més perjudicat ha sortit de l’actual situació de pandèmia, i per aquest motiu l’Àrea d’Esports del consistori va impulsar una línia de subvencions.

Altres notícies