25.2 C
Pals
Divendres, 27 maig 2022
- Publicitat -

Sant Feliu té un nou projecte de reurbanització de la plaça del Nord

Les obres es faran cap a finals d'aquest any i és un projecte que s'havia redactat el 2014 i que ara s'ha readaptat. El pressupost del projecte volta els 260 mil euros.

[rt_reading_time label="Temps de lectura:" postfix="minuts" postfix_singular="minut"]
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

L’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols, segons el Punt Avui, té un nou projecte de reurbanització de la plaça del Nord, un dels pocs espais lliures de l’Eixample que a finals del segle XIX va concebre l’arquitecte municipal General Guitart. El pressupost del projecte és de prop de 260 mil euros, i està previst que les obres comencin a finals d’aquest 2022, passat l’estiu.

Josep Saballs, regidor d’Urbanisme i Obres, ha dit que “s’ha readaptat el projecte que ja s’havia redactat el 2014”, tot adaptant-se a la nova normativa. Així doncs, es preveu actuar en el paviment, ja que està en molt mal estat. No obstant, l’actuació s’ampliarà cap al tram del carrer Nou de Sant Antoni, “on es farà una reforma d’urbanització amb plataforma única, deixant la vorera al mateix nivell que el paviment i amb recollida d’aigües central”.

Es mantindran els 11 metres de diàmetre que ja té la plaça, com també “els elements característics com la font, l’arbrat i els bancs”, destaca el regidor. Malgrat les queixes que han aixecat en altres ocasions la tala d’arbres, dissabte un grup de veïnes alertava que els arbres actuals presenten malures i riscos de caiguda. La intenció, per ara, és sanejar-los.

Les voreres que envolten la plaça faran un metre i mig d’ample, seguint la normativa. A més, es treballarà en el paviment d’un sector del carrer Sant Domènec fins a la cantonada amb el carrer Nou dels Garrofers.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

SOS Costa Brava s’oposa al nou projecte d’edificació d’Aigua Xelida i demana que es modifiqui el POUM de Palafrugell

L'entitat ecologista carrega contra l'Ajuntament per no haver sancionat la promotora que va tallar pins sense permís
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -