26.2 C
Pals
Dissabte, 28 maig 2022
- Publicitat -

Begur comença a reconstruir el mur de contenció del vial de la carretera que porta a Sa Tuna

El projecte, que ha començat avui, consisteix en la reconstrucció del mur de contenció de 20 metres de llargada i les obres comportaran diferents afectacions en el trànsit de vehicles per aquest tram.

[rt_reading_time label="Temps de lectura:" postfix="minuts" postfix_singular="minut"]
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

L’Ajuntament de Begur, segons el Diari de Girona, ha començat avui les obres d’arranjament del mur de contenció del vial de la circumval·lació, que porta a Sa Tuna. Aquesta estructura va patir una esllavissada el gener de 2020 com a conseqüència del temporal Glòria.

Les obres les farà l’empresa PERFO-ROCA SL i tindran un cost de gairebé 86.500 euros. L’actuació s’acabarà aproximadament en sis setmanes. El projecte el va redactar l’enginyera de camins Queralt Santandreu i Colàs, i va ser aprovat per la Junta de Govern Local el 30 de març de 2021.

El projecte consisteix en la reconstrucció del mur de contenció de 20 metres de llargada i les obres comportaran diferents afectacions en el trànsit de vehicles per aquest tram. Els treballs afectaran el carril del costat est, quedant apte pel trànsit el carril del costat oest amb la formació d’un pas alternatiu semaforitzat provisional.

 

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Incendi a l’Hotel Panorama de Sant Feliu de Guíxols

Diverses dotacions dels Bombers de la Generalitat van treballar ahir a la tarda per apagar un foc a l'hotel Panorama de Sant Feliu de Guíxols.
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -