30 C
Pals
Dilluns, 14 juny 2021
- Publicitat -

Sant Sadurní de l’Heura estrena el Passatge de l’U d’octubre

El més llegit

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img

L’Ajuntament de Cruïlles, Monells i Sant Sadurní de l’Heura ha anunciat que anomenarà Passatge de l’U d’Octubre a la via pública que es troba al nucli de Sant Sadurní de l’Heura, al costat de l’actual Plaça de la República.

L’alcalde del municipi, Daniel Encinas, explica que la idea va sorgir un any després del referèndum de 2017, durant l’anterior legislatura. L’objectiu era fer un “recordatori” del que s’havia viscut al municipi l’U d’octubre de 2017, i aquesta era una de les opcions. L’aprovació inicial de la modificació del Nomenclàtor municipal es va fer el 27 de setembre de 2018. Ara, l’acord s’ha aprovat definitivament.

Encinas explica que es va escollir aquesta via en concret per la seva proximitat amb la Plaça de la República i perquè desemboca a la mateixa. L’alcalde també explica que degut a les circumstàncies provocades pel coronavirus, no consideren “adient” agrupar a gent, de manera que no es farà cap tipus d’acte d’inauguració.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -spot_img

Últimes notícies

Wolf Alice actuaran a Barcelona el 6 de març del 2022

Wolf Alice anuncia una gira europea que passarà per la Sala Apolo de Barcelona el 6 de març del 2022, en el seu retorn als escenaris des del 2018. La gira començarà el gener al Regne Unit, on aquesta mateixa setmana han aconseguit la primera posició dels discs més venuts amb “Blue Weekend”, el disc…
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -