28.6 C
Pals
Dissabte, 12 juny 2021
- Publicitat -

Bell-lloch rectifica: “No hi va haver cap il·legalitat en contractacions al govern de Soler”

Després de fer les consultes pertinents, han comprovat que "aquest tipus de contractació excepcional es pot fer si és en benefici del poble i de manera puntual".

El més llegit

Temps de lectura: 2 minuts
- Publicitat -spot_img

L’exalcalde Calonge i Sant Antoni, Miquel Bell-lloch, va disculpar-se públicament al ple municipal del passat dijous per haver insinuat en unes declaracions a Ràdio Capital que l’actual alcalde, Jordi Soler, havia comès irregularitats en les contractacions en anteriors mandats.

Bell-lloch va explicar que va fer referència a un contracte per canviar la gespa del camp de futbol que “no van veure prou clar”, però que “donada la urgència de la situació es va fer molt ràpidament de manera excepcional“. Després de fer les consultes pertinents, han comprovat que “aquest tipus de contractació excepcional es pot fer si és en benefici del poble i de manera puntual“.

Així doncs, ha puntualitzat que el “dubte està aclarit” i que no hi va haver cap il·legalitat.

Ordenances fiscals aprovades amb el suport de la CUP

D’altra banda, també es van aprovar les ordenances fiscals del municipi pel 2021, amb el suport de Junts, PCS, PP i Republicants i de la CUP. També van anunciar que es faria una sessió extraordinària per aprovar un pla de xoc per fer front a la crisi econòmica provocada per la COVID-19.

Pel que fa a les ordenances recentment aprovades, estableixen la rebaixa de la quota de l’IBI un 1%. També rebaixarà la taxa d’ocupació pública amb taules i cadires per part de bars, restaurants i hotels un 95%, i també es rebaixarà la taxa de guals i de reserves d’espais per a comerços, hotels i allotjaments. La quota de l’IBI serà rebaixat un 1% i es donaran bonificacions de fins al 80% per a famílies nombroses, monoparentals, persones vídues o amb discapacitat. Les persones en situació vulnerable, en funció dels seus ingressos, tindran beneficis, així mateix, en la taxa d’escombraries o l’aigua. Finalment, també es baixarà un 30% l’Impost de circulació (menys pels vehicles d’alta gamma).

També et pot interessar

Miquel Bell-lloch insinua irregularitats comptables per part de Jordi Soler en els seus anteriors mandats

 

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -spot_img

Últimes notícies

- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -