8.8 C
Pals
Dilluns, 6 febrer 2023
- Publicitat -

S’aprova la construcció d’un nou col·lector de les aigües residuals al barri vell de Palamós

Aquest dimarts, el ple municipal de Palamós va donar llum verda a la renovació de les canalitzacions de l’avinguda de l’Onze de Setembre

Temps de lectura: < 1 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Les obres se centraran en la part situada al final de l’avinguda de l’Onze de Setembre, exactament entre el carrer de Tauler i Servià i les Escales del Casino, tram que connecta amb la galeria que porta les aigües residuals a l’estació de bombeig de Les Pites. Representen la darrera etapa del projecte de renovació de la xarxa d’aigües iniciat fa dos anys i que consisteix en la millora de la separació de les aigües plujanes i de les residuals.

En la actualitat, les canonades d’aquest tram s’han gastat amb el anys i són de dimensions massa estretes per fer front a molt cabal hidràulic. De fet, hi va haver darrerament uns abocaments al carrer en situacions de molta pluja. Així, les obres de millora consisteixen en la construcció d’un nou col·lector d’aigües brutes. La canonada tindrà un diàmetre de 50 cm, la qual cosa assegura de llarg les necessitats d’aquesta zona. A més, es mantindrà la instal·lació antiga que podrà reforçar la nova, si fos necessari.

L’Ajuntament encara ha de valorar si s’iniciaran les obres abans o després d’estiu i calcula que duraran entre un i dos mesos. La totalitat del cost, estimat en 103.755 euros, estarà a càrrec de la Companyia d’Aigües de Palamós.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Francesc Cambó

Benvolguts oients de Ràdio Capital. Com que com tanta altra gent  de la meva edat jo també em trobo...
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -