22.7 C
Pals
Divendres, 1 juliol 2022
- Publicitat -

Sardanes a la fresca als jardins de Torre Maria

Iniciativa conjunta de l'ajuntament de la Bisbal i els Amics de la Sardana

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Sembla que de mica en mica els jardins de Torre Maria es consoliden com una de les zones lúdiques de la ciutat i ara s’hi han programat dos audicions estiuenques de sardanes. Fins ara no se n’hi havien fet mai en aquest espai, però la recent i satisfactòria experiència del fITM sembla haver animat a provar una fórmula nova com son les sardanes a la fresca.

De fet aquesta activitat ja és habitual en moltes poblacions de la zona i per això s’ha optat també perquè les audicions estiuenques siguin els dilluns vinents a fi i efecte de de no solapar-se amb cap altre poble proper.

Les audicions seran gratuïtes i començaran a partir de les 22h. El dilluns 30 de juliol hi actuaran Els Rossinyolets; el dilluns 6 d’agost serà el torn de La Principal de Banyoles. Ja es poden consultar els programes a través d’aquest enllaç.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Aquest estiu viu-lo amb Ràdio Capital!

Aquest estiu no marxem de vacances! Cada matí de 10 a 13 l'Oriol Bernà et portarà el Supermatí d'estiu, mentre que a la tarda en Marc Clapés s'encarregarà de navegar amb La Xalana des de les 5 de la tarda.
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -