13 C
Pals
Dimarts, 21 maig 2024
- Publicitat -

S’asfaltaran 2.800 m² de la superfície de Palamós

L'Ajuntament de la vila ha iniciat un nou Pla d'asfaltatge als carrers degradats

Temps de lectura: 2 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

D’acord amb les demandes exposades pels veïns i veïnes de Palamós durant el procés participatiu, l’Ajuntament de la vila ha iniciat un nou Pla d’asfaltatge. Així, es pavimentaran diversos carrers del municipi, que presenten certa degradació en la seva superfície d’asfalt. Concretament, es preveu una superfície global de 2.781 m².

De moment, s’ha començat a treballar en l’avinguda del Mediterrani. Doncs, s’està fressant el paviment, és a dir, s’està rehabilitant l’asfalt deteriorat aixecant les parts defectuoses sense afectar les que estan en bon estat. Aquesta zona comprèn el tram entre el carrer Ample fins a la cruïlla amb el carrer Turó, uns 1.400 m².

Les obres s’allargaran tota la setmana i s’impedirà la circulació de vehicles. Així doncs, provisionalment s’habilitarà un carril alternatiu en el camí que passa en paral·lel al cementiri de Palamós i que connecta el carrer de Santa Joaquima de Vedruna i la ronda de l’Est.

El cost total és de 140.490,68 €. Doncs, el consistori ha recordat que aquestes obres també comporten altres tasques com el pintat de la senyalització viària horitzontal o, en alguns casos, l’arranjament previ de les canalitzacions d’aigua. Un treball que s’ha adjudicat a l’empresa Aglomerats Girona S.A. i que es preveu que estigui llest en un mes i mig.

ALTRES PUNTS PER ASFALTAR

Per altra banda, el projecte també preveu arreglar els desperfectes dels carrers de Juli Garreta, Gaspar Matas i Ripollès. A més, del carrer de Llevant al qual també s’hi ubicarà un ressalt per a la reducció de la velocitat dels vehicles i s’adaptarà la vorera per a invidents i persones amb mobilitat reduïda.

Recordem que la iniciativa ha estat conformada d’acord amb els criteris establers en el procés de participació ciutadana de l’any 2016. Així, aquestes mesures en són fruit, juntament amb l’ordre de preferència d’obres. Precisament, es prioritzaran aquells més deteriorats, seguit d’aquells amb més volum de circulació i per últim, els més rellevants d’acord amb els usos comercials, residencials i de serveis.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Cel canviant amb nuvolades i ruixats de tarda

Nova jornada amb variabilitat al cel i creixement de tempestes a la tarda que poden deixar alguns ruixats. El termòmetre anirà dels 10 ºC de mínima fins als 20 ºC de màxima
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -