24.1 C
Pals
Dimarts, 22 setembre 2020

S’asfaltaran 2.800 m² de la superfície de Palamós

L'Ajuntament de la vila ha iniciat un nou Pla d'asfaltatge als carrers degradats

El més llegit

Primeres classes confinades a Palamós i Castell-Platja d’Aro

Tres nous casos de confinament de classes al Baix Empordà: dos a Palamós (a l'escola pública La Vila i a la llar d'infants municipal 'L'Estel del Mossèn Gumersind') i un a la Vall d'Aro (de l'Escola Vall d'Aro).

El Ple de l’Ajuntament de Palamós rebutja les propostes de Ciutadans per fer front a l’ocupació d’habitatges

  El Ple de l'Ajuntament de Palamós ha rebutjat aquesta setmana la moció presentada pel grup de Ciutadans, en l'oposició,...

Els productes del Baix Empordà arriben al mercat francès de Sant-Andreu

Els productes del Baix Empordà s'han mostrat a la la quarta edició de la mostra, juntament amb altres productes locals d’Olot; tot ressaltant l'oportunitat de poder vendre la marca Empordà al mercat transfronterer de França

Palamós treu a concurs públic 11 parades del Mercat

Les concessions del Mercat Municipal de Palamós van expirar l’hivern passat després de 30 anys de vigència i l’Ajuntament...

D’acord amb les demandes exposades pels veïns i veïnes de Palamós durant el procés participatiu, l’Ajuntament de la vila ha iniciat un nou Pla d’asfaltatge. Així, es pavimentaran diversos carrers del municipi, que presenten certa degradació en la seva superfície d’asfalt. Concretament, es preveu una superfície global de 2.781 m².

De moment, s’ha començat a treballar en l’avinguda del Mediterrani. Doncs, s’està fressant el paviment, és a dir, s’està rehabilitant l’asfalt deteriorat aixecant les parts defectuoses sense afectar les que estan en bon estat. Aquesta zona comprèn el tram entre el carrer Ample fins a la cruïlla amb el carrer Turó, uns 1.400 m².

Les obres s’allargaran tota la setmana i s’impedirà la circulació de vehicles. Així doncs, provisionalment s’habilitarà un carril alternatiu en el camí que passa en paral·lel al cementiri de Palamós i que connecta el carrer de Santa Joaquima de Vedruna i la ronda de l’Est.

El cost total és de 140.490,68 €. Doncs, el consistori ha recordat que aquestes obres també comporten altres tasques com el pintat de la senyalització viària horitzontal o, en alguns casos, l’arranjament previ de les canalitzacions d’aigua. Un treball que s’ha adjudicat a l’empresa Aglomerats Girona S.A. i que es preveu que estigui llest en un mes i mig.

ALTRES PUNTS PER ASFALTAR

Per altra banda, el projecte també preveu arreglar els desperfectes dels carrers de Juli Garreta, Gaspar Matas i Ripollès. A més, del carrer de Llevant al qual també s’hi ubicarà un ressalt per a la reducció de la velocitat dels vehicles i s’adaptarà la vorera per a invidents i persones amb mobilitat reduïda.

Recordem que la iniciativa ha estat conformada d’acord amb els criteris establers en el procés de participació ciutadana de l’any 2016. Així, aquestes mesures en són fruit, juntament amb l’ordre de preferència d’obres. Precisament, es prioritzaran aquells més deteriorats, seguit d’aquells amb més volum de circulació i per últim, els més rellevants d’acord amb els usos comercials, residencials i de serveis.

- Publicitat -
Temps de lectura: 2 minuts
- Publicitat -
- Publicitat -

Últimes notícies

L’estació meteorològica de Begur pertany a weathercloud i informa en temps real

Begur va inaugurar el 25 de juny passat una nova estació meteorològica ubicada a l’Espai Mas d’en Pinc. Aquest...

El corball i el mero, amenaçats a la Costa Brava per la pesca recreativa

L'Institut d'Ecologia Aquàtica de la UdG assegura que la pesca recreativa està anant en augment a la Costa Brava, especialment per part de la...

Alerten d’un nou frau, el “Brushing”

La Generalitat de Catalunya ha informat que recentment s’ha detectat una nova tècnica de frau comercial anomenada Brushing.

La “R” de REDUIR

Comencem nova etapa de supermatí amb la reducció, la segona de las “erres” de la Sostenibilitat.

Supermatí – 22 setembre 2020

Escolta el Supermatí, el programa informatiu del Baix Empordà, amb les últimes notícies de la comarca d'aquest dimarts 22 de setembre 2020

Altres notícies