10.1 C
Pals
Diumenge, 29 Març 2020

S’atura No Logo i se suspenen els concerts programats

El més llegit

La comunitat xinesa de Palafrugell fa una donació per ajudar en la lluita contra el coronavirus

La comunitat xinesa de Palafrugell s'ha unit a la iniciativa de la d'altres col·lectius xinesos del Baix Empordà i...

El sector turístic de la Costa Brava Centre viu una onada d’ERTOs

Martí Sabrià creu que si els establiments poden obrir al juny, "ens en sortirem, tot i que amb més dificultats de les esperades"

Sant Feliu de Guíxols i Blanes suspenen l’activitat a la llotja del peix degut al COVID-19

La situació generada per la pandèmia ha causat també la paràlisi de les flotes pesqueres gironines. Segons informava el...

Fa poc menys d’un mes que veia la llum ‘Sí’, el tema debut de NO LOGO, el nou projecte musical de Kiko Tur, fundador i compositor d’Aspencat. El mateix Kiko Tur ha anunciat avui que suspèn “tots els concerts de NO LOGO previstos per aquest 2020 i posposa el llançament del disc per més endavant”.

El motiu d’aquesta pausa inesperada de No Logo és l’”estat d’ansietat i bloqueig” que ha irromput en el procés de creació i enregistrament del disc. Pren la decisió de parar el rellotge d’aquest projecte “després d’escoltar l’opinió dels metges i de molta reflexió“.

En el missatge agraeix el suport rebut dels festivals que l’havien contractat, els tècnics, els companys del grup, l’equip de management i a totes les persones que esperaven l’inici d’aquest projecte.

La presentació oficial del disc havia de ser durant la Telecogresca i posteriorment estava previst que actués a festivals com el Cruïlla l’Ítaca o el Canet Rock.

View this post on Instagram

Estimats/des, M’adrece a vosaltres per comunicar-vos que necessite parar el rellotge de NO LOGO. El darrer mes he arribat a un estat d’ansietat i bloqueig que no m’ha permès avançar en el procés de creació i enregistrament del disc. Aquest circumstància, sumada a la proximitat del llançament i dels primers concerts de la gira m’ha abocat a una situació de col·lapse absolut que m’ha fet perdre tota l’energia i la il·lusió dipositades en aquest projecte des de l’inici, fins al punt de no permetre’m fer vida normal. És per això, que després d’escoltar l’opinió dels metges i de molta reflexió, hem decidit suspendre tots els concerts de NO LOGO previstos per aquest 2020 i posposar el llançament del disc per més endavant. Vos assegure que no ha estat una decisió gens fàcil per a mi, però és l’única que he sabut trobar. A totes les que esperàveu el disc amb ganes, a les que ja teníeu l’entrada comprada, a tots els festivals i festes majors que havíeu dipositat la vostra confiança en nosaltres, vos demane disculpes des del més profund del meu cor i vos agraïsc infinitament la comprensió i empatia. Estic segur que tard o d’hora ens retrobarem. Per altra banda, voldria agrair especialment tot el suport i l’escalf, que he rebut i seguisc rebent en aquests dies tan difícils per part d’Èxits Management amb l’Ixent Sampietro al capdavant. Així com per part de Pro21 Cultural i Halley Records. Gràcies per ser-hi sempre, família. En la mateixa línia, m’agradaria trobar les paraules adequades per agrair tot el talent dipositat i tot el suport rebut de part de l’equip humà que hem format a Vic amb el Joan, el Ferran i l’Ariana. Sou molt grans. I als músics, tècnics i staff -Jaume, Nèstor, Natxo, Marc i Laura- que s’havien sumat a aquesta aventura que tardarà una mica més en arrencar. Gràcies de tot cor. I per concloure, vull donar les gràcies a les companyes de la @Telecogresca per l’oportunitat que ens havien donat de presentar el disc en un escenari incomparable i per comprendre amb absoluta humanitat la problemàtica, tot i el poc temps de reacció. Vos anime a tots a gaudir d’aquesta celebració. Una abraçada molt forta. Kiko Tur.

A post shared by NO LOGO (@nologo_org) on

L’entrada S’atura No Logo i se suspenen els concerts programats ha aparegut primer a Primera Fila.

Últimes notícies

La comunitat xinesa de Palafrugell fa una donació per ajudar en la lluita contra el coronavirus

La comunitat xinesa de Palafrugell s'ha unit a la iniciativa de la d'altres col·lectius xinesos del Baix Empordà i...

El sector turístic de la Costa Brava Centre viu una onada d’ERTOs

Martí Sabrià creu que si els establiments poden obrir al juny, "ens en sortirem, tot i que amb més dificultats de les esperades"

Sant Feliu de Guíxols i Blanes suspenen l’activitat a la llotja del peix degut al COVID-19

La situació generada per la pandèmia ha causat també la paràlisi de les flotes pesqueres gironines. Segons informava el Punt Avui, la llotja de...

Superat el centenar de positius i la tercera víctima per coronavirus al Baix Empordà

Les xifres de casos de coronavirus al Baix Empordà segueixen creixent, en només un dia hi ha hagut més d'una quarantena de positius en COVID-19

Palafrugell insta a les empreses constructores que compleixin estrictament les mesures de seguretat pel Covid-19

Així ha decidit comunicar a les persones promotores d’obres, instal·lacions i construccions que s’estiguin executant al terme municipal de Palafrugell de la prohibició de l’execució d’aquestes, sempre i quan no puguin extremar i garantir les mesures aprovades per l'OMS

Altres notícies