18.1 C
Pals
Dijous, 21 octubre 2021
- Publicitat -

S’inicien millores a diversos trams de vorera de la zona de La Fosca

Les obres formen part del programa de manteniment i millores que la Brigada Municipal realitza durant l’any en places, carrers i espais públics de la vila

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img

Comencen les obres del tram de la vorera del carrer de Josep Pla, entre el camí vell de La Fosca i la carretera de La Fosca. Els operaris de la Brigada Municipal de l’Ajuntament van començar la setmana passada amb les tasques per retirar el sauló de la vorera i d’aquesta manera poder refer de nou tota la superfície, en aquest cas amb formigó.

Al mateix temps, també s’han iniciat les obres a la secció de vorera ubicada al camí de Cap de Planes, entre els carrers del Reg i la carretera de Sant Esteve. En aquest cas, el projecte té l’objectiu de millorar l’estètica de la vorera i arreglar els possibles desperfectes dels panots més propers a la soca dels arbres, que sovint es deterioren o trenquen a causa principalment del desenvolupament en superfície de les arrels. 

Aquestes actuacions d’arranjament formen part del programa de manteniment i millores que la Brigada Municipal de l’Ajuntament de Palamós executa durant l’any en places, carrers i espais públics de la vila.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -