12.6 C
Pals
Dilluns, 17 gener 2022
- Publicitat -

SOS Costa Brava ja és un cabreig de tot el país

"Després de l'emisió del 30 minuts d'ahir, el cabreig és general. La crida per Salvar la Costa Brava ha d'anar lligat a la resta de reclamacions nacionals"

Dani Cortés Moréshttps://www.linkedin.com/in/danicortesmores/
Coordinador de Ràdio Capital de l'Empordà
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
spot_img

Ahir, molts catalans vam marxar a dormir tristos i enfadats. El que fins ara, aquí, ja sabíem, ara ho tindran clar a tot el país. Després de l’emisió del 30 minuts d’ahir, el cabreig és general. La crida per Salvar la Costa Brava ha d’anar lligat a la resta de reclamacions nacionals.

Cabreig és la paraula. I agraïment als ecologistes. I les ganes de posar-se a disposició de totes aquestes entitats. I de participar a les manifestacions que ja es plantejaven al documental.

Els qui van quedar molt mal parats al documental són els alcaldes. Entenc el seu argument que no para de repetir: “no hi podem fer res”.

El documental acabava explicant que després de l’estiu, la Generalitat anunciarà quins sòls es desclassifiquen. El mal, a molts llocs, ja estarà fet. Però el govern té una oportunitat històrica. Resem pequè hi hagi una mica d’estabilitat poltíca fins llavors.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Sant Feliu té un nou projecte de reurbanització de la plaça del Nord

Les obres es faran cap a finals d'aquest any i és un projecte que s'havia redactat el 2014 i que ara s'ha readaptat. El pressupost del projecte volta els 260 mil euros.
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -