24.2 C
Pals
Dijous, 5 agost 2021
- Publicitat -

Sostre Cívic impulsa el primer projecte d’habitatge cooperatiu a Palafrugell

L’edifici està situat al centre de la ciutat, al carrer Ponent 18

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img

El novembre del 2019, la cooperativa catalana d’habitatge cooperatiu, Sostre Cívic, va comprar un edifici a Palafrugell per habilitar-lo com a habitatge cooperatiu. L’immoble era propietat d’una entitat bancària fruit d’un procés d’execució hipotecària i del qual ja s’havia acordat la venda amb un fons d’inversió internacional. S’ha pogut rescatar, però, amb la compra via el dret de tanteig i gràcies a un préstec de l’Institut Català de Finances.

Consta de 6 habitatges, dos dels quals estan destinats a persones en situació econòmica vulnerable i amb risc d’exclusió residencial i que seran gestionats per els serveis socials de l’Ajuntament conjuntament amb la Mesa d’emergències de Catalunya.

El projecte no és nou al Baix Empordà. Calonge va ser el pioner i el 2018 va impulsar un habitatge per a joves i Sant Feliu de Guíxols per a la gent gran el 2019.

Les persones interessades poden assistir a la reunió online que Sostre Cívic organitzarà dijous 17 de desembre, de 18:00 a 20:00 hores. S’hi informarà sobre el calendari d’inscripcions i els requisits necessaris per poder per ser admès a l’habitatge cooperatiu. Per assistir-hi, les persones s’han d’inscriure al web de Sostre Cívic:

https://sostrecivic.coop/agenda/xerrada-informativa-palafrugell/

També es pot tenir informació per telèfon i parlar amb Mandi Domingo, coordinadora del projecte: 622 22 66 93

Més informació a : https://sostrecivic.coop/impulsem-habitatge-cooperatiu-palafrugell/

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -