12 C
Pals
Dissabte, 23 gener 2021

Sostre Cívic impulsa el primer projecte d’habitatge cooperatiu a Palafrugell

L’edifici està situat al centre de la ciutat, al carrer Ponent 18

El més llegit

El Ple de Palamós aprova la segona fase d’obres d’urbanització de La Fosca

La nova fase se centra ara als carrers inclosos dins el sector delimitat per la carretera de La Fosca, el camí del cementiri de Sant Joan, el camí vell de La Fosca i el carrer de l'església de La Fosca.

Quatre municipis del Baix Empordà demanen que se’ls tracti com un de sol amb les restriccions i decidir com aplicar-les

lam conjunt dels quatre municipis del Baix Empordà per ser tractats com un sol perímetre, i tenir veu i vot tant amb les restriccions de la covid-19 com amb les ajudes europees. Els seus alcaldes han redactat una carta conjunta on reclamen "ser escoltats" i poder aplicar les mesures per frenar la pandèmia tenint en compte la realitat de cada lloc.

Reneix el projecte del Tren de la Costa Brava

L'Associació per la Promoció del Transport Públic impulsa la reivindicació i aquest mes començaran a definir un full de ruta.

Crearan nous espais de càrrega i descàrrega a l’Avinguda de les Voltes de la Bisbal d’Empordà

L’Ajuntament de la Bisbal d’Empordà posarà en marxa un nou projecte de pacificació de l’entorn del Carrer Ample, al nucli antic. Una de les actuacions més destacades és la creació d’espais de càrrega i descàrrega a l’Avinguda de les Voltes.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -

El novembre del 2019, la cooperativa catalana d’habitatge cooperatiu, Sostre Cívic, va comprar un edifici a Palafrugell per habilitar-lo com a habitatge cooperatiu. L’immoble era propietat d’una entitat bancària fruit d’un procés d’execució hipotecària i del qual ja s’havia acordat la venda amb un fons d’inversió internacional. S’ha pogut rescatar, però, amb la compra via el dret de tanteig i gràcies a un préstec de l’Institut Català de Finances.

Consta de 6 habitatges, dos dels quals estan destinats a persones en situació econòmica vulnerable i amb risc d’exclusió residencial i que seran gestionats per els serveis socials de l’Ajuntament conjuntament amb la Mesa d’emergències de Catalunya.

El projecte no és nou al Baix Empordà. Calonge va ser el pioner i el 2018 va impulsar un habitatge per a joves i Sant Feliu de Guíxols per a la gent gran el 2019.

Les persones interessades poden assistir a la reunió online que Sostre Cívic organitzarà dijous 17 de desembre, de 18:00 a 20:00 hores. S’hi informarà sobre el calendari d’inscripcions i els requisits necessaris per poder per ser admès a l’habitatge cooperatiu. Per assistir-hi, les persones s’han d’inscriure al web de Sostre Cívic:

https://sostrecivic.coop/agenda/xerrada-informativa-palafrugell/

També es pot tenir informació per telèfon i parlar amb Mandi Domingo, coordinadora del projecte: 622 22 66 93

Més informació a : https://sostrecivic.coop/impulsem-habitatge-cooperatiu-palafrugell/

- Publicitat -
- Publicitat -

Últimes notícies

Unió d’empresaris de la Costa Brava s’uneixen al “Sense PIMES no hi ha futur”

La PIMEC va presentar aquest dimecres la campanya “Sense Pimes i autònoms no hi ha futur”, per denunciar l’impacte...

Altres notícies