18 C
Pals
Diumenge, 11 maig 2025
- Publicitat -
[vc_tta_tabs][vc_tta_section i_type=”openiconic” i_icon_openiconic=”vc-oi vc-oi-calendar-alt” title=”Programa” tab_id=”1458557934191-076661b7-b2b1″ add_icon=”true”]

Supermatí, és el programa despertador de Ràdio Capital. De dilluns a divendres, en Miquel Curanta et desperta amb bona música, bon humor i tot el que et cal per estar al dia, gràcies a un gran equip de col·laboradors.

Subscriu-te al podcast del programa

[/vc_tta_section][vc_tta_section i_icon_fontawesome=”fa fa-volume-up” title=”Àudios” tab_id=”1458560082471-2775e13f-4421″ add_icon=”true”]

Àudios del Supermatí

Comentaris d’opinió

La portada del programa

Programes Sencers

[/vc_tta_section][vc_tta_section i_type=”entypo” i_icon_entypo=”entypo-icon entypo-icon-newspaper” title=”Notícies” tab_id=”1458559080997-88d2dded-a767″ add_icon=”true”]

Actualitat SUPERMATÍ

Cap de setmana insegur

0
Acabarem la setmana amb la mateixa dinàmica inestable, amb els núvols com a protagonistes i amb possibilitat de pluja ben elevada. El responsable d'aquest temps...

Un mos, un glop: Descobrint la Riquesa i Varietat de la Cuina Marroquina a...

0
La cuina marroquina a Catalunya va molt més enllà del couscous. En aquesta entrevista amb quatre experts —Omar Bidaoui Belhaj, Yahya Jamali Bidaoui, Eduard Prats Planagumà i Laia Camós Cristau— descobrim com aquesta gastronomia es fusiona amb la cultura local. Parlen de la importància de les espècies, les diferències regionals, l’ús d’estris tradicionals i la passió per preservar l’autenticitat dels plats. També es destaca l’ús de ceràmica de La Bisbal i la preparació meticulosa dels àpats. Un viatge de sabors que reflecteix una rica convivència cultural entre el Marroc i Catalunya.

Les sardanes del mestre Josep Cassú

0
Bon dia, amics de Ràdio Capital! El dia 3 de maig, al Teatre Municipal de Girona, es va presentar el nou disc de sardanesdel mestre...

D’irrespectuosos, vagos i poquesvergonyes

0
S'anomenen expatriats a aquells que viuen en un país que no és la seva pàtria, i des de fa uns anys, es diu expats...

Xavier Madrona: “Mirem de cuinar amb productes de temporada i del territori”

0
El restaurant Godard, situat davant del mar a S’Agaró, ofereix aquest dijous una nova edició dels Sopars amb Bombolles, una proposta impulsada des de...
[/vc_tta_section][vc_tta_section i_type=”typicons” i_icon_typicons=”typcn typcn-group” title=”Equip” tab_id=”1458558861418-f260bd40-b56a” add_icon=”true”]

Conducció

Miquel Curanta

Coordinació de continguts

Toni Sellas

Producció

David Parreño

Redacció

Toni Sellas · Informació local i comarcal

Sílvia Pedret · Informació local i comarcal

Dani Cortés · Informació general

David Parreño · Informació cultural

Marc Clapés · Informació musical i Televisió

Ignasi Arbat · Informació cinematogràfica

Josep Lluís Vidal · Cultura digital

Comentaristes

Adrià Pujol

Carme Fenoll

Paulí Martí

Toni Sellas

Marçal Lladó

Dani Chicano

Carles Sanjosé (Sanjosex)

Andreu Paneque

Iolanda Bustos

Gemma Rovira

[/vc_tta_section][/vc_tta_tabs]
[vc_facebook type=”button_count”]
[vc_tweetmeme]
[vc_pinterest]
[vc_googleplus]