20.6 C
Pals
Dijous, 26 maig 2022
- Publicitat -

Taxistes de Sant Feliu denuncien que certs hotels ofereixen transport sense llicència

L'associació de Taxistes de Sant Feliu de Guíxols afirma que és una pràctica il·legal que fa molt de mal al sector. L'Ajuntament està estudiant el cas i de moment no ha fet declaracions.

[rt_reading_time label="Temps de lectura:" postfix="minuts" postfix_singular="minut"]
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

L’Associació de Taxistes de Sant Feliu de Guíxols ha denunciat que certs establiments hotelers de quatre estrelles del municipi ofereixen servei de trasllat de pagament als seus clients fent servir “cotxes particulars”. Tal i com va avançar el Diari de Girona, aquests cotxes no tenen placa identificativa, llicència municipal, targeta de transport necessària per poder portar passatgers o la matrícula de color blau dels taxis. En declaracions a Ràdio Capital, el president de l’Associació, José Ligero, ha dit que “els disfrassen de transports complementaris i  ho fan de forma gratuïta però en realitat, ho inclouen a la factura del client.”

Així doncs, Ligero ha afirmat que és una pràctica il·legal i que fa molt de mal al sector. Per això, ha demanat ajuda a les administracions, l’Ajuntament i transports de la Generalitat. De moment, l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols, tal i com ja avançava el Diari de Girona, també ha confirmat a Ràdio Capital que no vol fer declaracions mentre estan a l’espera que s’estudiï el cas.

De moment l’Associació no ha revelat els noms de l’Hotel, però també han dit que alguns ofereixen tarifes a la seva pàgina web per anar a l’aeroport de Girona o Barcelona.

Així doncs, han fet una campanya que passa per penjar cartells als seus taxis on hi posa el següent missatge: «Reserva un taxi legal per als teus trasllats. No deixis que altres t’estafin».

 

 

 

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

El Baix Empordà planifica la temporada de prevenció d’incendis forestals

Davant l'elevat risc d'incendi previst per aquest estiu, representants del Consell Comarcal del Baix Empordà, dels municipis de la comarca i dels cossos d'emergència s'han trobat per tractar la prevenció d'incendis.
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -