Palamós participa a les Jornades Europees de Patrimoni

El municipi proposa per aquest cap de setmana dues activitats patrimonials, des d’un recorregut pel camí de ronda i també per una visita al Museu de la Pesca.

Aquestes activitats estan incloses en el programa de les Jornades Europees i són totalment gratuïtes, però necessitaven reserva prèvia.

La visita a l’exposició tindrà lloc aquest dissabte a dos quarts de 6 de la tarda.

El teatre La Gorga de Palamós presenta l’obra Els tres aniversaris

A partir de dos quarts de 9 podrem gaudir d’aquesta obra interpretada per Rosa Boladeras, Victòria Pagés o Anna Alarcón, que explica la història d’una família rica immersa en un drama existencial i familiar.

Està dirigida per Jordi Prat i les entrades es poden adquirir al web del teatre.

A Torroella, XIV Jornada Ernest Lluch, Territori i futbol

Aquest any la jornada porta per títol “Territori i futbol”, i vol plantejar-se l’impacte econòmic i social que té el futbol avui dia. Amb el pretext de l’ascens del Girona FC, es vol fer una anàlisi del fenomen futbolístic a gran escala, més enllà de les grans lligues i focus televisius.

A partir d’un quart d’una, conferència sobre l’impacte social d’un nou equip català a Primera Divisió amb Ramon Besa, redactor en cap del diari El país.
A la 1 taula rodona i col·loqui amb Jaume Garcia, Ramon Besa i Marc Negre, periodista de TV3.

Recital de violí i piano a Sant Martí d’Empúries

Els Concerts Clàssics de L’Escala Empúries és el segon festival que organitza anualment l’Associació Pau Casals, juntament amb el Festival Internacional de Música de s’Agaró. Aquest festival ha assolit el prestigi gràcies a la qualitat dels seus intèrprets i a la seva programació.
Aquesta tarda a partir de les 7 a l’Església de Sant Martí, amb Mozart, Beethoven i Tartini en el programa i amb Elena Chvertok al violí i Sílvia Murolo al piano.
La Festa Major de Corçà et porta Gertrudis

El municipi de Corcà segueix de Festa Major i aquest cap de setmana et porta un bon grapat d’interessants propostes.

Avui a les 12 del migdia, Vermut musical amb Pau Blanc, una de les sensacions musicals de la temporada. A les 4 Parc infantil.
A dos quarts de 6 de la tarda Sardanes amb la Cobla Bisbal Jove.
I a partir de les 11, Nit Jove amb La Mulata, Gertrudis, Blanca Ross, Ivanote i esmorzar popular.