11.4 C
Pals
Dimecres, 17 abril 2024
- Publicitat -

Teresa Ferrés anuncia la seva candidatura de Tots X l’Empordà a l’alcaldia de Palamós

En la presentació, Teresa Ferrés ha exposat que es presenta per encapçalar una “alternativa real, sòlida i engrescadora” al govern actual

Redacció
Redaccióhttps://www.radiocapital.cat
Ràdio Capital combina una programació musical de qualitat, amb diferents programes informatius i divulgatius.
Temps de lectura: 2 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Teresa Ferrés ha anunciat que serà la candidata de Tots X l’Empordà a l’alcaldia de Palamós a les properes eleccions municipals del 28 de maig de 2023. L’acte s’ha celebrat a la Biblioteca Municipal Lluís Barceló i Bou de Palamós on hi han assistit també l’alcalde de Sant Feliu de Guíxols, Carles Motas, i l’alcalde de Palafrugell, Joan Vigas.

En la presentació, Teresa Ferrés ha exposat que es presenta per encapçalar una “alternativa real, sòlida i engrescadora” al govern actual. Ha explicat que els darrers mesos ha establert contacte amb persones, entitats i col·lectius diversos de Palamós i Sant Joan i d’aquests contactes n’ha sorgit un grup de persones responsables i compromeses amb les que està treballant per confegir la llista electoral i definir un equip amb capacitat de decisió, planificació i gestió que optarà a les properes municipals amb el nom de “Som-hi per Palamós i Sant Joan!”.

Teresa Ferrés ha manifestat la seva voluntat que sigui una llista transversal i progressista que es projecti a 12 anys per tal de planificar els reptes actuals i de futur que té Palamós i Sant Joan i que treballi en la cultura política local fomentant la participació de noves generacions en el disseny i planificació de la ciutat líder que ha de ser Palamós.

La candidata a l’alcaldia de Palamós també ha destacat sis actuacions que creu prioritàries si arriba a l’equip de govern. La primera és la necessitat d’incrementar les places de pàrquing al centre, construint de manera modular una etsructura de dos pisos al pàrquing Cervantes. També aposta per millorar la gestió de les escombraries, vetllar per la seguretat ciutadana i reduir l’incivisme del municipi.

A més, expressa la seva voluntat de crear una Escola Municipal de Música per Palamós i Sant Joan. Destaca també la voluntat de descentralitzar l’administració, rehabilitant i adequant Can Displàs de Sant Joan com un centre administratiu, social i cultural. Recorda la importància de remodelar el Passieg del Mar sense perdre la seva essència. I, finalment, destaca la recuperació del dinamisme social i comercial del municipi.

Ha aprofitat per afegir que una de les coses que la seva candidatura no farà serà el projecte de pàrquing a la plaça de la cooperativa la  Equitativa (davant cinema Arinco) i per tant farà enrere un dels projectes del govern actual. Ha acabat fent una crida animant a tots aquells palamosins i palamosines que vulguin sumar-se al grup de “Som-hi per Palamós i Sant Joan!”.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

El viatge de les paraules 2×09 – El triangle del corall

En aquest nou capítol del Viatge de les paraules recomanem alguns llibres per Sant Jordi. Ens hi ajuda la...
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -