14.3 C
Pals
Dissabte, 1 abril 2023
- Publicitat -

Torna el Julivia, el bus que recorre els principals punts turístics de Palafrugell

A partir del proper dia 10 i fins l’última setmana del mes de setembre torna a posar-se en funcionament el bus “Julivia” donant l'oportunitat als visitants de gaudir dels paratges de Palafrugell

Redacció
Redaccióhttps://www.radiocapital.cat
Ràdio Capital combina una programació musical de qualitat, amb diferents programes informatius i divulgatius.
Temps de lectura: 2 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

A Palafrugell recuperen un dels seus reclams turístics. A partir del proper dia 10 i fins l’última setmana del mes de setembre torna a posar-se en funcionament el bus “Julivia”. Una vegada més, el bus turístic recorrerà els principals punts d’interès de Palafrugell per facilitar la mobilitat als visitants i vilatans.

El Julivia bus reforça així el servei en els nuclis costaners, unint Palafrugell amb Tamariu, Llafranc i Calella de Palafrugell i espais emblemàtics turísticament com poden ser el Far de St. Sebastià i Cap Roig. Enguany, arriba al seu setè estiu consecutiu, i és possible gràcies a la col·laboració entre l’empresa SARFA del grup Moventis i l’Ajuntament de Palafrugell. Cada any són més de 5.000 usuaris els que el fan servir.

Engany, amb la pandèmia de la COVID-19, el servei s’adapta a les necessitats de seguretat de cara als usuaris, i així serà obligatori l’ús de mascareta mentre s’utilitzi. Inclús durant el trajecte complet que té una durada aproximada de 90 minuts. Les sortides del bus seran al llarg del dia i els usuaris poden pujar i baixar del bus tants cops com vulguin durant el dia de validesa del bitllet. Com ja és habitual, el servei es farà en un autobús descapotable de 34 places més el conductor (amb possibilitat de 29 places, més 1 persona amb mobilitat reduïda).

A més, el mateix dia d’ús del tiquet els usuaris es poden beneficiar de descomptes en activitats esportives i de lleure: excursions en caiac, immersions i batejos de submarinisme, lloguer de bicicletes, etc.

El preu del Julivia bus pels adults (més de 12 anys) és de 5 € per a un dia i de 12 € per a 3 dies. Per als usuaris de 4 a 12 anys el bitllet costa 2,50 € (1 dia) i 5 € (3 dies), i els menors de 4 anys no paguen. Els tiquets del bus es poden comprar a les Oficines de Turisme, a  la taquilla de Sarfa, al càmping La Siesta i al mateix bus.

El servei té com a objectiu millorar la mobilitat amb transport públic entre els nuclis costaners i la vila, dinamitzant els recursos territorials turístics i, així, minimitzar el volum de vehicles privats als nuclis costaners. Alhora es pretén que sigui un recurs turístic més, dins l’oferta del municipi.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Menys morts a les carreteres gironines els tres primers mesos de l’any en comparació al 2022

El Servei Català de Trànsit destaca positivament el descens ja que al primer trimestre de l'any passat es van registrar 10 víctimes mortals a les carreteres de la demarcació
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -