8.1 C
Pals
Diumenge, 3 març 2024
- Publicitat -

Torroella de Montgrí instal·la dos nous radars per controlar la seguretat viària

Aquesta instal·lació s'ha fet en llocs concrets, i sobretot per millorar la seguretat dels vianants

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

L’any passat Torroella de Montgrí va fer dos testejos de velocitat dins la localitat. Els resultats van ser preocupants, segons l’alcalde de Torroella de Montgrí, Jordi Colomí. Aquest testeig es va fer al Passeig de Catalunya i al Passeig Vicenç Bou. Segons aquestes proves, per norma general els conductors van massa ràpid dins la localitat.

En aquests espais ja hi ha hagut accidents anteriorment, i malgrat això segons les proves s’ha conclòs que els conductors segueixen anant massa ràpid. A més, aquestes zones són zones concorregudes, zones d’esbarjo i passeig i zones de pas per a les escoles. Això fa que siguin moltes persones les que es vegin afectades per aquest problema i pels mals hàbits dels conductors.

És per això que s’ha decidit instal·lar un radar en cadascun d’aquests dos punts. D’aquesta manera, s’espera que els conductors s’adaptaran a les noves normatives de circulació, que estipulen que en espai urbà la velocitat màxima no ha de superar els 30 km/h. A més a més, els diners de la recaptació de les multes s’utilitzaran per finançar altres mesures que millorin el teixit i la seguretat viària. Aquesta mesura, doncs, és una dins un ampli projecte de reformes que tenen per objectiu millorar la seguretat, alguna de les quals pots veure en aquest article.

 

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Sant Feliu de Guíxols aprova un paquet de mesures per fer front a l’augment del preu del lloguer al municipi

Està previst estudiar possibles modificacions del planejament urbà, així com detectar habitatges de grans tenidors buits.
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -