20.7 C
Pals
Diumenge, 13 juny 2021
- Publicitat -

Tots per la Bisbal denuncia que 8 de les 10 màquines de zona blava no funcionen i demana suspendre el servei

L'Ajuntament diu que les màquines no funcionen perquè estan sent boicotejades, que les estan arreglant i que allà on no funcionen no es posen multes.

El més llegit

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
Tots per la Bisbal denuncia que vuit de les deu màquines de zona blava que hi ha a la capital del Baix Empordà no funcionen. Per això, reclamen que l’ajuntament suspengui el servei fins que hi hagi una solució. El portaveu de Junts per la Bisbal, Xavier Dilmé, recorda que suposa un problema per als usuaris ja que els obliga a donar voltes buscant-ne una que no estigui aturada. De fet, Dilmé es queixa que no hi ha cap explicació als aparells explicant que no es multarà en cas que no n’hi hagi cap que funcioni a la zona. Per tot plegat, Junts per la Bisbal exigeix que se suspengui el servei fins que es trobi una solució i anuncia que presentaran una moció reclamant a l’equip de govern que compri aparells nous.
Dilmé reclama que es posin màquines noves perquè considera que es tracta d’un servei “impossible de privatitzar”, i és que les de la capital del Baix Empordà són unes de les tarifes més econòmiques. Des de Junts per la Bisbal també aposten perquè des de les màquines de zona blava es pugui treure tiquet de zona vermella – que són gratuïts per un espai molt curt de temps -.
Des de l’Ajuntament han dit que no creuen “necessari” fer declaracions al respecte, però que si les màquines no funcionen és perquè algú les està boicotejant, i que les estan arreglant. També han recordat que es pot pagar, si hi ha possibilitat, a través de l’aplicació mòbil “Aparcaré” però que igualment, no estan posant multes allà on no funcionen.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -spot_img

Últimes notícies

Ràdio Capital 20 anys – Capítol 15: 2015

Hem repassat el bo i millor del 2015 amb la Mar Coll, en Miquel Curanta i en Marc Clapés.
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -